2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره در چه شرایطی بگه و بحث چی باشه

بحث هیچی 

مثلا دارم یه چیزی میگم 

بعد یهو میگی خوشبحالت مثلا تو جای خوبی کار میکنی منم کاش کار داشتم خوشبحالت برات کیس ریخته نمیدونم داداشت بهت محبت میکنه داداش من تحویلم نمیگیره تولد نمیگیرا برام 

بستگی داره در چه شرایطی بگه و بحث چی باشه

داداشش هر روز باهاش دعوا و کتک گاری داره فککنم سیگاریم هس 

داداش من خیلی خوبه 

لی کاش نمیگفتم دیوونم کرده انقد گف که روابطمون از وقتی زن گرفت کلا سرد شد 

اتقد گف که من الان مریض افتادم گوشه خونه 

چیکارش کنم خودم میخوام قطع ارتباط کامل کنم ولی اخه هیچ دوست دگ ای برام نمیمونه 😭ریدم تو دوستام

مگه قطی دوسته؟! 

منم با خیلییییی از کسایی ک قبلا باهاشون ارتباظ داشتم کات کردم الان کلن ی دوست بیشتر برام نمونده! 

ببین ی چیز بهت میگم گوش کن! ادم تنها باشه خیلییی بهتر از اینه ک دورش حسود باشه اونم از نوع دوستش! 

دکمشو بزن بره رد کارش. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
مگه قطی دوسته؟! منم با خیلییییی از کسایی ک قبلا باهاشون ارتباظ داشتم کات کردم الان کلن ی دوست بیشتر ...

ببین ی دوست دگمم همین بود حتی به درامد من حسودی میکرد میگف خوشبحالت خیلی میگیری من کم پول در میارم 

رو مخم بود اونم حذف کردم اینم حذف میکنم

ببین من دگ بش پیام نمیدم هیچی 

چرا با اینجور ادما اونقد میحرفی که به این حرفا برسن و بزنن؟ برا خودت تو روابطت حد بذار

دوست صمیمیه مثلا !

بعدم شغل و رشته تحصیلی و شرایط خوانوادگی چیزیه ک از دوست صمیمی پنهان نمیمونه

یا چند بار خواستگارامو اومدم باش مشورت کردم فککرده برا من ریخته !

باورت میشه انقد گف انرژی منفی داد چند روزه مریضم کلا 

دوست خوبو از کجا باید پیدا کرد خسته شدم ازین حسودا اه 

2810