2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخت و رو اعصابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 112 پست
دیروز داشتم خونه رو تمیز میکردم یه رومیزی و از این کاکتوسا که تکون میخورن میزاشتم سرجاش هی عمدا برمی ...

خوب بچس طبیعیه ، با آدم بزرگ ۲۰ ساله که طرف نیستی که مرتب و منظم و دست به سینه یه گوشه بشینه ، نه به چیزی دست بزنه ، نه شیطنت کنه 😐😐😐

بچه ها همه چی رو به چشم بازی میبینن ، همین که هی شما میذاشتی سرجاش اون دوباره برمیداشته ، یه بازی بوده براش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
میدونم عزیزم منی که تو این سن این تجربه رو براش فراهم کردم از اون سن هم عبور کردیم دو حالت داره یا ا ...

دقیقا من خودم بعد بچه صبرم خیلییی زیاد شده تو خیلی کارا

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دراون حد جیغ جیغ بکنم شما فکر کردین من دائم درحال جیغ کشیدن سر بچم 😂😂نه بخدا خیلی باهاش مدارا م ...

اخه یه جوری نوشتین من چیزی که اومد تو ذهنم مریم امیرجلالی بود که داره یه نفس غر میزنه 😁

درکل ما بچه اولیا خیلی سوتی میدیم و بخاطر بی تجربگی هم خودمون اذیت میشیم‌هم‌بچه‌رو اذیت میکنیم سعی یه وقتایی خلوت کنی از توصیفی که از روز‌زایمانت و‌حست به بچه کردی حدس میزنم بارداری سختی داشتی و افسردگی گرفته بودی مواظب خودت باش ❤️

2805
اخه یه جوری نوشتین من چیزی که اومد تو ذهنم مریم امیرجلالی بود که داره یه نفس غر میزنه 😁درکل ما بچه ...

بارداریم اولش زیاد حال بدی نداشتم ولی ماه اخر اذیت شدم و سر زایمان با اینک طبیعی زایمان نکردم از نظر روحی تو بیمارستان اذیت شدم

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
من هیچکدوم رو نداشتم🙃🙃🙃پدر جدم دراومد

من هم همینطور. و اینکه مجبور هم بودم سرکار برم. یه شرکت خصوصی. فاصله زیاد خونه تا کار.

شبها تا صبح دوقلوها گریه می کردن. صبح جون می کندم می رفتم سرکار. جون میدادم تا 7 شب بشه و برگردم.