2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخت و رو اعصابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 112 پست
نترسونش بنده خدارو ۹۰ درصد بچه ها با بزرگ تر شدن خیلی بهتر میشن دیگه از دونیم سه سالگی درک بازی کرد ...

خیلی چیزارو بهش اموزش میدم ولی روزی از ۴۰ دقیقه بیشتر نمیتونم بازی کنم باهاش اصلا توان روحیشو ندارم الان خودش پوشکشو میبره میندازه سطل اشغال میزارم خودش غذا بخوره و یکم یاد گرفته غذا خوردنو چیزای رو اعصابی که داره مثلا میره پای سینک میگه اب میخوام اب میدم تو دهنش نگه میداره میریزه رو فرش بعد اگه لیوان ابو بدم دستش میخوره اضافه شو خیلی راحت میریزه رو فرش 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونهایی که چهار تا چهارتا میارن. کمک دارن. پرستار میگیرن. مهد میزان. شوهرشون همراهه. و در نهایت شانس ...

پرستارشون کجا بود 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
رفتم پیش روانپزشک گفته باید قرص بخوری ولی شوهرم میگه نمیخواد بخوری بیخیال میشی برو پیش روانشناس اخه ...

روان آدم ازجسمش هم مهمتره.بعدشم حالا قرصارو بخور ببین اثر داره یانه؟اینکه میگی بچم قبلا میموند خونه مادرم الان نمیمونه وخیلی وابسته شده بخاطر رفتارهای نادرست کپرخاشگرانه خودتم هست.بچه آرامشش رو ازمادرش میگیره

2805
اخه چرا من ندارم اون عشقو ببین نه اینکه دوسش نداشته باشم اتفاقا کسی تو دنیا نیست که انقد دوسش داشته ...

خخ شما کاملا آدم طبیعی ای هستی 

فقط یادتون باشه شما دعوتش کردی 

هر حس و رفتاری نسبت بهش داشته باشی متاسفانه یا خوشبختانه بهت برمیگردونه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

من بچه سومم باردار خداروشکر دوتای قبلی آروم بودن و اصلا اذیت کن نبودن من با وجود بچه دیپلم گرفتم ،فوق دیپلم گرفتم ،لیسانس گرفتم ،الانم دنبال اینم ک زایمان کنم برم برا فوق لیسانس و البته این وسط مربیگری باشگاه گرفتم و تا پارسال مدرسه هم درس میدادم اما چون ویارم سنگینه نمیتونم الان از خوپه بیرون برم تا زایمان😑😑😑🫠

بچت پسره؟؟؟ تحمل کن والا ماهم روزای سختی داشتیم الان دختر من 2سال ونیمش شده خداروشکر خیییییلی خانوم ...

اره پسره 

خیلی چیزارو بهش اموزش میدم ولی روزی از ۴۰ دقیقه بیشتر نمیتونم بازی کنم باهاش اصلا توان روحیشو ندارم ...

آخی بچه منم تواین سن بود همیشه بقیه آبو میریخت رو زمین منم اندازه ای پر میکردم که خیلی فرش خیس نشه

خب طبیعیه پسرمن تو این علاقه زیادی به خاک بازی و آب بازی داشت تو اروپا تمام مهد کودک ها یا باید نزدی ...

جدا از اینکه میبرم حموم یک ساعت اب بازی میکنه و خودش خسته میشه میاد بیرون اخر هفته ها میبرم خاک بازی هم بکنه

پرستارشون کجا بود

خب پرستار میگیرن. سرکارم انقدر 4 فرزندی دیدم. یکیشون که 3 تا پرستار مقیم داره. به غیر از اون دو نفر هم کمکی میاد برای کار خونه و آشپزی. و از تمام امکانات رفاهی و کلاس و مهد و خانه کودک و .......... بهره می گیرن. واقعا مادر تمام وقتش برای خودشه

دیروز داشتم خونه رو تمیز میکردم یه رومیزی و از این کاکتوسا که تکون میخورن میزاشتم سرجاش هی عمدا برمی ...

عمدا؟؟؟؟؟

واقعا فک میکنی اینقدر درک داره 

بچه تواین سن از  به هم ریختن و شلوغی آرامش میگیره 

برعکس ما بزرگترها 

یکم در مورد ویژگی های بچه ها تواین سن مطلب بخون 

گوگل سرچ کن یه عالمه مطلب میاد ازدنیای بچه ها

بچه دوساله چه میدونه عمدا چیه.طبیعت کنجکاوش که اینطوری میکنه من که بخاطر بچم اصلا رومیزی هارو برداشت ...

انقد اسباب بازی خریدیم که نصفشو جمع کردم بالا حموم تو کمدشم گذاشتیم حالا زیاد اسباب بازی نمیاره فقط عاشق ماشینه

دقیقا حرف دل منو زدی ، بچه من ۳ سالشه ساعت ۱۲ و نیم خوابیده ۵ و نیم صبح بیدارم کرده

ما اصطلاحا به کسی که اینجور میخوابه میگیم کله خشک حالا من گیر دونفر افتادم

من دوتا با فاصله ۱سال و پنج ماه بزرگ کردم.واقعا تا ۱۲ سالگیشون نابود شدم تازه دعوا هم میکردن.الان دارم نفس میکشم.این ماه دیر پریود شده بودم داشتم از ترس پس میفتادم.تو حموم متوجه شدم پریود شدم.از خوشحالی اشک می‌ریختم.یکی از بهترین روزای زندگیم بود .اسی صدتو بزار این روزا تموم میشه.بعدا ناراحت میشی که ناراحت بودی

2810