2777
2789
نه بابا کاش این کارارو میکرد خوشحال بود من خوشحالم میشم تازه پایه هم هستم خودمم همراهیش میکنمسختتتت ...

خب من بلد نیستن دوستم ندارم بازیشو اون وقتو باید برای بچه هاش بذاره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس من نرمال نیستم

نرمالی خواهر. یه دوره حساس میشه آدم. اما مرد درک نمیکنه. حتی اگر چیزی نباشه میتونه بزاره کنار، اما نمیزاره، دل نمیکنه.

بزار بازی کنه. اما بگو ناراحتی.

باید بگیم الحمدلله ک دنبال قلیون‌و قهوه‌خونه و رفیق بازی‌و لاس زدن و این چیزا نیستن. یه لقمه حلالی خوردن که پاکج نزارن.

اما خب من حق میدم بهت که ناراحت بشی.

بخدا میگذره. یه کوچولو زمان بده

منشی ۵۰ ساله

اره نوه داره ولی زنیکه ساعت ۱۱ شب کد بازی برای شوهر من میفرستاد

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
2805

من باشم بدم میاد 

مگه پسر نوجونه؟ خودش هم بود میدید با مردا داری آنلاین بازی میکنی خوشش میومد؟

که اصلا خیلیا همینجاها باهم دوست میشن و چت میکنن و..

من خودم تو اینستای مجردی همسرم دیدم به یه دختره پیام داده باهاش آشنا بشه اونم هیچ جوابی نداده بود، گفتم این کیه گفت تو بازی بود 

پس حساسیت تو اونم وقتی باید سرگرم تو و بچه باشه درگیر گوشیه بی مورد نیست... حالا بازی نباشه اصلا فیلم باشه 

من باشم بدم میاد مگه پسر نوجونه؟ خودش هم بود میدید با مردا داری آنلاین بازی میکنی خوشش میومد؟که اصلا ...

دیگه حالا چیکار کنم گفتم چت نکن نمیکنه تو بازی اونایی هم که گفتم نرو نمیره ولی اونا میان تو بازیش دیگه چیزی نمیگه میان دیگه آخرش گفت میخوای بگم ناراحت میشی نیان تو بازی من ولی به قول دوستمون گفتم میگن چقدر عقب مونده نذاشتم بگه شایدم نمی‌گفت الکی میگفت من آروم شم .

من باشم بدم میاد مگه پسر نوجونه؟ خودش هم بود میدید با مردا داری آنلاین بازی میکنی خوشش میومد؟که اصلا ...

بیشتر از این بخوام برخورد کنم اونم گارد میگیره بدتر خودم اذییت میشم

خب من بلد نیستن دوستم ندارم بازیشو اون وقتو باید برای بچه هاش بذاره

من حس میکنم با این همه فشار کاری که روشه حق داره تو اوقات فزاغتش کاری که دوست داره و ارومش مبکنه رو انجام بده

زیاد سخت نگیر حال خودتم بد نکن عزیزم

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!