2777
2789
عنوان

میترسم هپاتیت یا ایدز گرفته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 33 پست
از سرنگ آلوده زمانی ویروس منتقل میشه که نفر قبلی شما که آلوده به بیماری بوده همون موقع استفاده کرده ...

ازینکه اون روز من نفر اول بودم مطمنم پس شما میگید که احتمالش کمه منتقل شده باشه؟ اگه یه روز گذشته باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سالن زیبایی بود و زنه خدایی خیلی زن خوبی بود خودش صاحب مجموعه بود دوستمم پیشش کار انجام داده بود ...

از این به بعد کارایی که میدونین میتونن مشکل ساز بشن تو سالن زیبایی یا انجام ندین یا اینکه مطمئن بشین طرف آدم حسابی وگرنه یه سوزن انقدر قیمتی نداره مردمو بخاطرش بدبخت کنن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
از این به بعد کارایی که میدونین میتونن مشکل ساز بشن تو سالن زیبایی یا انجام ندین یا اینکه مطمئن بشین ...

بله همینکارو میکنم ولی الان وسواس گرفتم و ترسیدم بنظرتون به زنه زنگ بزنم بهش بگم؟

اره متاسفانه وسواس دارم اما خب نمیخوام منی که یه عمر با ابرو زندگی کردم و سمت خدا بودم این جور چیزا ...

وقتی آدم بمیره دیگه بعدش،آبرو چیه همه میان چایی با حلوا می خورن می خندن پشت سر میت 

ته اش مرگه دیگه این قدر نترس 

این دنیا اونقدرها هم بدرد نمی خوره که بابت سلامتی خودتو زجر بدی 

وقتی آدم بمیره دیگه بعدش،آبرو چیه همه میان چایی با حلوا می خورن می خندن پشت سر میت ته اش مرگه دیگه ا ...

حق با شماس ولی خب بازم خوش نیست خدایی که ادم ایدز بگیره یا هپاتیت و...

بله همینکارو میکنم ولی الان وسواس گرفتم و ترسیدم بنظرتون به زنه زنگ بزنم بهش بگم؟

زنگم بزنین آیا چیزی تغییر میکنه ؟؟؟این نشخوار ذهنی رو از خودت دور کن ۵،۶ ماه دیگه یه آزمایش بده چکاپ کن ،وقتیم انقدر وسواسی این کارارو انجام نده اعصابت بهم میریزه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
ایدز چ نوع بیماریه؟

😶واقعا نمیدونی ایدز چیه؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

وقتی آدم بمیره دیگه بعدش،آبرو چیه همه میان چایی با حلوا می خورن می خندن پشت سر میت ته اش مرگه دیگه ا ...

😅😅

چه بامزه گفتی

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

2810