2777
2789

از گوگل پلی برنامه های ورزشی برا خانمارو دانلودکن و باهاشون ورزش کن🙂

نماز روتین پوستی مو ورزش شکرگذاری تمرین زبان یکساعت پیاده رویی گوش دادن به پادکست خوندن ده صفحه کتاب روشن کردن شمع عود اب دادن به گلات خوردن شس لیوان اب حذف قندمصنوعی رو به روتینت اضافع کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای ورزش که برنامشو دانلود کن کلی برنامه ورزش در خانه هست تجهیزاتم هیچی نمیخواد برای انرژی ام هم قرص انرژی میتونی بخری داروخانه دارن هم حتما مولتی ویتامین بانوان که داخلش ویتامین داره و اهن انرژیتو میبره بالا ویتامین دی ام خیلی خوبه چون به ما خانوما اصلا نور نمیخوره  و پریودم میشیم اهن از دست میدیم انرژی مون افت پیدا میکنه

2805
چشم دمت گرم ولی چجوری بهش پایبند باشن

هرروز تو نی نی سایت راجب کارایی که امروز انجام دادی تاپیک بزن(من بااین کار شش ماه پایبندبودم به روتیم)

یا تو گروه های چالش روتین عضو شو هرروز اطلاع بده روتین روزانتوانجام دادی

اینکه بهش پای بند باشی به خیلی چیزا بستگی داره ولی برنامتو بنویس که وقتی انجام دادی تیک بزنی خودش باعث میشه بخوای هر روز انجامش بدی چون احساس ارزشمند بودن میکنی بعدشم مثلا برای خودت هر چی خواستی بخری حتی یه شکلات بگو اگه یه هفته فلان کارو انجام بدم برای خودم میخرمش بعد دیگه کم‌ کم بدنت عادت میکنع و روتین میشه برات به خودت میای میبینی دو ماهه داری منظم کاراتو انجام میدی هر روز