2777
2789
عنوان

اپلای تحصیلی

139 بازدید | 29 پست

سلام من میخوام برای ارشد روانشناسی بالینی به انگلستان مهاجرت کنم آیا کسی میدونه که بورسیه این کشور چطوره و آیا شامل میشه یا نه و اینکه شرایط شامل بورسیه شدن چطوریه

من انگلیس درس خوندم برای رشته ارشد اونم روانشناسی بورسیه یا همون فاند نمیده فاند برای دکترا اونم رشت ...

میشه لطفا بگین کدوم دانشگاه تحصیل کردین و حدودا هزینه مخارج اونجا در چه حده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه لطفا بگین کدوم دانشگاه تحصیل کردین و حدودا هزینه مخارج اونجا در چه حده

برونل تو لندن 

Brunel university 

البته دانشگاه‌های ارزون‌تر هم هستن 

مثلا رشته من تو این دانشگاه کلا ۱۸۵۰۰ پوند بود تو دانشگاه شهرهای کوچیکتر حدود ۱۳۰۰۰ پوند بود 

هزینه زندگی بر اساس شهر متغیره 

اگر مجرد باشی و بتونی خوابگاه بگیری با ماهی هشتصد تا هزار پوند هم میتونی زندگی بکنی 

کار دانشجویی سخته هفته ای بیست ساعت اجازه کار داری بتونی کار پیدا کنی در ماه هزار پوند بیشتر بهت نمیدن 

اگر بتونی مهارتهایی مثل ناخن کاری رو به صورت خوب از ایران یاد بگیری احتمال داره بتونی هزینه زندگیت تو دوران تحصیل رو کاور کنی 

اخه این شغلها ساعت ندارن راحت‌تر میتونی کار با دستمزد نقدی که به اصطلاح میکن handy cash پیدا کنی 

برونل تو لندن Brunel university البته دانشگاه‌های ارزون‌تر هم هستن مثلا رشته من تو این دانشگاه کلا ۱ ...

طبیعیه که استرس دارم برای این کار ؟و اینکه میشه بگین مردمش چطوری ان خونگرم هستن یا نه سردن به احتمال زیاد اگه بیام یا آکسفورد بیام یا کمبریج یا شاید هم خود کالج لندن میشه بگین وایب شهر لندن و کمبریج چطوره قشنگه یا قدیمی شده

برونل تو لندن Brunel university البته دانشگاه‌های ارزون‌تر هم هستن مثلا رشته من تو این دانشگاه کلا ۱ ...

من مجردم فعلا اما نمیدونم تا دو سال دیگه چی پیش میاد😂

طبیعیه که استرس دارم برای این کار ؟و اینکه میشه بگین مردمش چطوری ان خونگرم هستن یا نه سردن به احتمال ...

من خودم عاشق لندن هستم درسته نسبت به جاهای دیگه اروپا قشنگ نیست اما شهر بزرگی پر از مهاجر هست بخصوص پر از هندی و پاکستانی هست میدونید که بیشتر سیاستمداراشون هم هندی پاکستانی هستن 

اما خوب شهر مورد علاقه منه 

مردم بسیار خونگرم و خوبی داره هر کمکی از دستشون بربیاد انجام میدن 

همیشه هم باد و بارون داره بارونهای وحشتناکی داره البته تازگی یک سفر به جنوب آسیایی شرقی داشتم دیدم بارون‌ها لندن همچین هم وحشتناک نیست 

اجاره خونه و هزینه حمل و نقل عمومی خیلی بالاست 

شهر بافت قدیمی داره اکثر خونه ها کوچیک و قدیمی هستن خیابون کشی ها هم حتی جدیدش باریک هستن واقعا نمیدونم چرا آنقدر خیابون‌هاشون باریکه 

فرمون ها هم برعکسه 

من خودم عاشق لندن هستم درسته نسبت به جاهای دیگه اروپا قشنگ نیست اما شهر بزرگی پر از مهاجر هست بخصوص ...

مرسی از توضیحات دقیقت به نظرت سال اول میتونم خوابگاه بگیرم از دانشگاه یا نه؟ این واقعا سواله برام

من خودم عاشق لندن هستم درسته نسبت به جاهای دیگه اروپا قشنگ نیست اما شهر بزرگی پر از مهاجر هست بخصوص ...

راستی میشه بگین نمره آیلتس حداقل باید چند باشه برای اپلای و اینکه آیا تو انگلیس به داشتن پوشش حالا یه کلاه یا شال ساده رو سر گیر میدن یا نه انتخاب پوشش ازاده

راستی میشه بگین نمره آیلتس حداقل باید چند باشه برای اپلای و اینکه آیا تو انگلیس به داشتن پوشش حالا ی ...

من با نمره شش و نیم اپلای کردم 

بعضی دانشگاه‌ها شش هم قبول دارن 

به پوشش اصلا کاری ندارن مسلمان که خیلی زیاد داره 

اما هوا جوریه که حجاب من از ایران بیشتر بود کلاه و کاپشن و لباس کاملا پوشیده 

من با نمره شش و نیم اپلای کردم بعضی دانشگاه‌ها شش هم قبول دارن به پوشش اصلا کاری ندارن مسلمان که خیل ...

خوب پس خیالم از هر نظر راحته اتفاقا من عاشق بارون هم هستم و این باب میلمه حجاب هم نمیگم آدم با حجابی هستم ولی خوب احساس میکنم هرگز نتونم دست از شالم بردارم مرسی از راهنمایی هات

2810