2777
2789

دیروز یە چیزایی تو‌گوشیش دیدم

اون لحظە باورش کردم کە خیانت نکردە

ولی آروم و قرار ندارم،همش خیالات میاد تو مغزم

دارم دیوونە میشم

از دیروز خیلی مهربون تر شدە،میگم نکنە واقعا کاری کردە میخواد لاپوشونی کنە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

عزیزم به فکر گوشاتم باش 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو ساعت و نیم تصویری حرف زدیم

در کمال آرامش

میگم نکنە واقعا خیانت کردە،منم مثل احمقا پشت گوش انداختم و باورش کردم نشستم نزدیک سە ساعت گوش دادم بە حرفاش

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
عزیزم به فکر گوشاتم باش

اصلا صداشو میشنوم دیگە هیچی برام مهم نیست

حشش ششمم‌ میگه داشته روفو می کرده

😞😞😞خداکنە اینجوری نباشع

رله؟ببین یه حس مزخرفی دارم من هروقت شوهرم مهربون میشه باهام عزیزم عزیزم میکنه عجیب بهش شک میکنم

رل کە نە

هم خواستگار

هم تقریبا نامزد همە میدونن خواستگارە...

ولی چی بگم

اگە حوصلەت کشید تاپیک قبلیمو بخون چنددقیقە قبل زدم

..خیلی بهش مشکوک شدم تازە بعد دوروز

رل کە نەهم خواستگارهم تقریبا نامزد همە میدونن خواستگارە...ولی چی بگماگە حوصلەت کشید تاپیک قبلیمو بخو ...

تاپیک قبلیت و خوندم عزیزم

یه چیزی میگم ته دلت خالی نشه  قضیه یکم مشکوک بوده و شما همون موقع باید قضیه رو میگرفتی یا به شوهر خواهرش زنگ میزدی که قضیه رو بفهمی یا همونجا ازش میخواستی ب دختره زنگ بزنه که چون شما هم مثل من عاشق تمام عیاری اون لحظه فقققط حال پارتنرت برات اولویت بوده تا پیاما (‌ منم مثل خودتم عاشقم و درکت میکنم) البته ممکن هست راستش هم گفته باشه از این دخترای سمج منم زیاااااد دیدم دور و بر داداشم...

دوم اینکه برخلاف نظر بقیه دوستان نی نی سایتی من میگم دیگه دنبال قضیه نباش و کشش نده چون هیییچی دستگیرت نمیشه اگر قضیه واقعی بوده باشه و نامزدت راستش و گفته باشه یه ناراحتی و کینه عمییق از بی اعتمادی تو تووجودش شکل میگیره 

و اگر دروغ گفته باشه پس تا الان بشدددت حرفه‌ای تر رو قضیه فکر کرده و میپیچونتت

از طرفی اگر راست باشه و خیانتی درکار باشه با این حجم از عشقی که داری میتونی جدا شی؟ نظرت اینه که جدا بشی ازش؟ بعید میدونم

پس عاقلانه اینه که قضیه رو کش ندی ولی ولی ولی چشم و گوشت و هزااار برابر کنی و حواست و جمع تا اگر خدایی نکرده چیزی باشه اخر یه آتویی ازش گیر میاری...

مهربونی امشبش هم بنظرم بخاطر این بوده که ناراحتی اون قضیه رو از دلت دربیاره این یعنی براش مهمی و دوستت داره

تامام

تاپیک قبلیت و خوندم عزیزمیه چیزی میگم ته دلت خالی نشه قضیه یکم مشکوک بوده و شما همون موقع باید قضیه ...

ممنون از اینکە کلی تایپ کردی گل قشنگم

راستش ...آرە

اگە بهم ثابت شە کە خیانت کردە یا شیطونی کردە ازش جدا میشم

بااینکە درحد مرگ دوسش دارم

میدونی من گفتم این آدم خیلییی باشرفە

هرچی هم کە شرایطش ناجورە ولی ارزش دوست داشتە شدن رو دارە،چون خیانت تو ذاتش نیس

یعنی هروقت ویژگیای منفی و مثبتشو بەیاد میارم،اینکە خیانت بلد نیست،قبل از هرچیزی میاد تو ذهنم

خب اگە اینی کە من فکر میکردم نباشە،پس چرا دوسش داشتە باشم؟؟زورکی از دلم نمیتونم بندازمش بیرون،ولی از زندگیم چرا،میتونم...آخر یە روزی میاد کە بتونم فراموشش کنم

شاید آخر حرفات اینی کە گفتی ممکنە ناراحتی رو از دلم دربیارە درست باشە، ولی نمیتونم روی ایشالا و ماشاللا حساب کنم،باید تە و توی این جریانو حتما دربیارم

تاپیک قبلیت و خوندم عزیزمیه چیزی میگم ته دلت خالی نشه قضیه یکم مشکوک بوده و شما همون موقع باید قضیه ...

اون لحظە بە خواهرش زنگ زد کە بپرسە اون شب دخترە زنگ زدە این چی جواب دادە

کە خواهرزادەش جواب داد،گفت گوشیو بدە مامانت 

من گوشیو قطع کردم،گفتم نذار بفهمن بهت اعتماد ندارم،نهایتا اگە ما بریم تو زندگی،اینا رابطە و زندگیمونو مسخرە میکنن و بە خودشون اجازە میدن هرچیزی درموردمون بگن

اگە خیانت کردی یا نکردی بذار بین خودمون بمونە

ممنون از اینکە کلی تایپ کردی گل قشنگمراستش ...آرەاگە بهم ثابت شە کە خیانت کردە یا شیطونی کردە ازش جد ...

فداتشم عزیزی

خیلی شرایط سختیه

امیدوارم بهترینا سرراهت قرار بگیره وبتونی بهترین تصمیم و بگیری

همه چیز به بهترین شکل برات روشن شه