2777
2789

من تاپیک قبلی نوشتم متاهلم از یکی خوشم میاد ولی پیشنهادش رو رد کردم

این" رد کردم" رو چرا نخوندید

پس چرا نوشتید اااااااییییی خیانت کردی ایییییی..اخه کووو..میگم رد کردم🙄

بعد من نوشتم راهنماییم کنید چیکار کنم که خوشم نیاد و تو درونم اذیت نشم

👆اینو چرا نخوندید

چرا دعوا میکنید

به جای راهنمایی به دختری که واقن جز اینجا جایی برا راهنمایی نداره

یکم اروم باشید🤫

طرف نوشته فکرشم خیانته

میدونم خب

میدونم

واسه همین ازتون راهنمایی میخوام دیگه

وگرنه اگه دست خودم بود ..فکر نکردن بهش 

که دکمه میزدم رفع میشد

آقایان درخواست ندند😐

ادمه دیگ خوشش میاد منم گاهی خوشم میاد ازبعضیا خودمم اذیت میشم ک چرا باوجود شوهر ازیکی خوشم میاد..اینجا همه حضرت مریمن پاش بیافته میگن ما دعا کردیم بچه دارشدیم قباحت داره رابطه زناشویی دراین حدن بعضیا

ادمه دیگ خوشش میاد منم گاهی خوشم میاد ازبعضیا خودمم اذیت میشم ک چرا باوجود شوهر ازیکی خوشم میاد..این ...

درسته ..چون پیش نیومده براشون فکر میکنن پاکن..بعضیا

آقایان درخواست ندند😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب این فک کن با طرف بودی خب حالا چیشد 

هیچی 

روز بعدش باز باید تو بغل شوهرت باشی

با این تفاوت ک همون مردی ک باهاش بودی هم بخاطر اینکه ب شوهرت خیانت کردی ازت بدش میاد

و فقط تو رو واسه سو استفاده میخواد

ب همینا فک کنی دیگ نتیجشو میفهمی 

فقط به تهش فک کن که چی حالا مثلا

بعد فکرش میره از سرت

ب این فک کن با طرف بودی خب حالا چیشد هیچی روز بعدش باز باید تو بغل شوهرت باشیبا این تفاوت ک همون مرد ...

الان از یازدهمه ابان داره اصرار میکنه

میددونم نیتش رابطه ج.....با قاطعیت رد میکنم همش

فقط ناراحتم که چرا ازش خوشم میاد

آقایان درخواست ندند😐

درسته ..چون پیش نیومده براشون فکر میکنن پاکن..بعضیا

والا من جرعتشو داشتم مث شما گفتم ک خوشم میاد بقیه ندارن اینجا جانماز اب میکشن ن من شمارومیشناسم ن شما منوچیو قایم کنیم تومجازیم تظاهرکنیم؟حق باشماست بعضیا اتفاق نیافتاده براشون ولی بعضیام هستن باوجود شوهر دوس پشر دارن بعدمیان ب ادم توهینم میکنن نمیدونم کیو دارن گول میزنن

ب این فک کن با طرف بودی خب حالا چیشد هیچی روز بعدش باز باید تو بغل شوهرت باشیبا این تفاوت ک همون مرد ...

خوشتیپه

خوشصداست

خیلی احترام میزاره

جلو دیگران منو بالا میبره

آقایان درخواست ندند😐

من کلی نوشتم تاپیک قفل شد ، بعضیا خیلی نفهم و بیشعمرت من درکت میکنم متاهلم و عاشق یکی دیگم ولی فقط تو دلمه هیچ ارتباطی نداریم باهم ، با اینکه دلم له به میزنه بزاش ولی وقتی به عواقب و نبود دخترم فکر میکنم عاشقی از یادم میره سعی کن به چیزای بد و گناهش فکر کنی 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
الان از یازدهمه ابان داره اصرار میکنهمیددونم نیتش رابطه ج.....با قاطعیت رد میکنم همشفقط ناراحتم که چ ...

همین بعدش میاد بهت دری وری میگه

خودتم بعدش ازش بدت میاد

به تهش ک فک کنی همینه

اگه این آدم بود که نمیومد به زن متاهل پیشنهاد بده

ببین چقد الاغه دیگ

من ۸ سال پیش باپسرخالم ک متاهل بود و بچه داشت زنشم باردار بود ریختم روهم چندبارم زنش فهمید پیام داد فحش داد پیامامونو خونده بود ولی من انکار میکردم من نیستم پسرخالم خامم کرده بود چرب زبونی میکرد اخراش ک زنش فهمیده بود هرچی میگفتم ولم کن ولکن نبود بعد شوهر کردم بارها با شمارهای مخلتلف پیام میداد از همه جا بلاکش میکردم و ولش کردم الان تو همه مجالسا باهم رو برو میشیم من روم نمیارم ولی خیلی نخ میندازه ک بازم باهم باشیم و خداروشکر ب شوهرم خیانت نکردم الان خیلی پشیمون چرا من دل زنشو شکوندم چرا با مرد متاهل بودم ۱۸ ۱۹ سالم بود و مجرد بودم کاش برگردم عقب هیچوقت اینکارو نمیکنم

2810