2777
2789
عنوان

درمان بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 38 پست
حالا چطور از جمعه؟؟همورویید یهویی به وجود نمیادا یک شبه !!!!اگر دفع دردناک داشته باشی از یبوست دچار ...

ن عزیزم من عقدم، وتاخالا اصلا رابطه نداشتم! ن دفع دردناک ندارم! 

من روز جمعه ک از سالن اومدم، یهو حس خیلی خارش بهم داد ، یهو ک نگاه کردم دیدم ملتهبه، وترسیدم، توتاپیک قبلیم نوشتم! 

اولین بارمه! 

نه نترس فقط باید رعایت کنیتازه التهابه میتونی کنترلش کنیاگر یبوست شدید داری پودر سنا از عطاری بگیریا ...

واییی خدا کنه 

خدا خیرت بده😭😭 کلا برام غم وغصه درست شده بود ک چیکار کنم ! خجالت میکشم با خاهزم یا یه کس دیگه درمیون بزارم😭

خیلی خیلی ممنونم ازت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی خدا کنه خدا خیرت بده😭😭 کلا برام غم وغصه درست شده بود ک چیکار کنم ! خجالت میکشم با خاهزم یا ی ...

عزیزی خواهش میکنم

نگران نباش چیز مهمی نیست زود متوجه شدی

برطرف میشه

سوالی چیزی داشتی بپرس عزیزم

من باتجربه شدم تو این قضیه😂😂

یبوست چ ارتباطی بابو اسیر داره؟؟؟

عزیزم علت اصلی بواسیر یبوست و اسهاله

بیشتر یبوست

وقتی یبوست داری بواسیر که جزیی از مقعد هست تحریک میشه که اولش ملتهب میشه اگر درمان نشه بیرون زدگی گرید یک و دو هست که به این صورته که بیرون زدگی با هربار دفع بیرون میاد بعد داخل میره

گرید سه بیرون زدگی هست ولی دیگه داخل نمیره همراه با درد خفیف و خارش هستش

گرید چهار خونریزی شدید و درد هم همراهش هست

عزیزم علت اصلی بواسیر یبوست و اسهالهبیشتر یبوستوقتی یبوست داری بواسیر که جزیی از مقعد هست تحریک میشه ...

مال منم همینجوره،بعد هردفع، میاد بیرون بعد دوباره مثل قبلش میشه! ولی یکم مشخص میشه! ولی اونقدرا نیست بیرون زدگیش! ملتهب میشه زیاد

عزیزم علت اصلی بواسیر یبوست و اسهالهبیشتر یبوستوقتی یبوست داری بواسیر که جزیی از مقعد هست تحریک میشه ...

پس من گرید اخرم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

وای ببین من گرید ۴ بودم اوضاعم افتضااااح بود از شدت درد و خونریزی گریه میکردمدکتر تا اوضاعم و دید عم ...

الان حالتون چطوره بهتر شدین منم خیلی دارم اذیت میشم، عزیزم ببخشید هزینش چطوره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

2810