2777
2789
اره واقعا هیجا مدرسه نمیشه ایشالله خدا ختم بخیر کنه با این وضعیت دانشگاه پشت ادم چقد حرف درمیارن پسر ...

ممنون عزیزم با دل پاکت برام دعا کن لطفا❤️

شما ترم چندی؟ اگه دوست داشتی رشتتم بگو من مهندسی مکانیکم. پسرامونم زیادن البته من اصلا باهاشون حرف نمیزنم🫠

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم با دل پاکت برام دعا کن لطفا❤️شما ترم چندی؟ اگه دوست داشتی رشتتم بگو من مهندسی مکانیکم. پ ...

فداتشم عزیرم ترم ۱ ام مدیریت خوشبختم عزیزم ایشالاه موفق باشی راستی چقدم درسای دانشگاه سخته

من اولا با همه گرم می‌گرفتم بعد دیدم نه بابا اینا هزار تا رو دارن الان دیگه مستقیم میرم کلاس بعد برم ...

شما ترم چندین؟

من ترم اولی ام بیشتر ورودیای جدید رشتم با هم دوست شدن و کنار هم میشینن و ...

ولی من با اینکه ارتباط اجتماعیم بد نیس ولی با همشون سطحی دوستم و یکم ناراحتم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

فداتشم عزیرم ترم ۱ ام مدیریت خوشبختم عزیزم ایشالاه موفق باشی راستی چقدم درسای دانشگاه سخته

همچنین عزیزم😍❤

دقیقااا

درسا اونقدر سخت نیستا استادا یکم ناواضح درس میدن به نظرم و واسه همین سخت میشه برامون

چون مثلا ما بعضی استادتمون همون درسای دوازدهم رو میومدن مرور میکردن ولی خیلی جاهاشو اصلا نمیفهمیدم

خودت باید بری دنبالش انگار🫠 من شنیدم کلا استادا خیلی خوب درس نمیدن ادم خودش باید بره کتاب و ... بخونه 

شما ترم چندین؟من ترم اولی ام بیشتر ورودیای جدید رشتم با هم دوست شدن و کنار هم میشینن و ...ولی من با ...

من ترم چهارم گلم

بهترین کارو میکنی همینجوری سطحی دوست بمونی کمتر بهت ضربه میزنن

انشاالله موفق باشی عزیزم❤️ خوشحال شدم باهات حرف زدم

من به خودم ایمان دارم...

شما هم موفق باشی عزیزه دلم💖

نگران نباش این روزای شخمیه دانشگاه هم تموم میشه😄

من به خودم ایمان دارم...

من ترم چهارم گلمبهترین کارو میکنی همینجوری سطحی دوست بمونی کمتر بهت ضربه میزننانشاالله موفق باشی عزی ...

ممنونم همچنین منم خیلی خوشحال شدم ❤️😍

اصلا اومدم توی این تاپیک حس میکنم حالم بهتر شد چند نفر پیدا شدن که درکم کردن :)

ممنونم همچنین منم خیلی خوشحال شدم ❤️😍اصلا اومدم توی این تاپیک حس میکنم حالم بهتر شد چند نفر پیدا شد ...

آره منم خیلی حس خوبی گرفتم😊❤️بعضی وقتا یه نفرم آدمو درک کنه خیلیه:)

من به خودم ایمان دارم...

آره منم خیلی حس خوبی گرفتم😊❤️بعضی وقتا یه نفرم آدمو درک کنه خیلیه:)

دقیقااا

انشاالله شما هم همیشه موفق و سربلند باشی❤️😘

من ترم چهارم گلمبهترین کارو میکنی همینجوری سطحی دوست بمونی کمتر بهت ضربه میزننانشاالله موفق باشی عزی ...

قربونت عزیزم ایشالله شماهم موفق باشی اره واقعا ممنونم از راهنماییت منم خیلی خوشحال شدم عزیزم دلم باعث افتخارم بودی هم صحبتی باشما

همچنین عزیزم😍❤دقیقااادرسا اونقدر سخت نیستا استادا یکم ناواضح درس میدن به نظرم و واسه همین سخت میشه ...

اره واقعا اینقدم کلاسا شلوغن اره بابا اونا پولشونو میگیرن براشون مهم نیست کی یادگرفته ا

2810