2777
2789

شوهرم میگه من قیدتو زدم اما من یه آدم احساسی ام که نمی تونم از بچه هام جدا شم... از طرفی هم با این خرج های گرون می ترسم نتونم ازپسش بربیام... حالا چیکار کنم..؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت میگه قیدتو زده ینی حاضره مهریتو بده دیگه؟؟؟!!

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
خیر... هم خر و میخواد هم خدا رو... میگه نمیخوامت... از طرفی هم شبها نمیاد خونه... میخواد بچه هاشم بی ...

بیخود کرده همینجوری بی هیچی میگه نمیخوادت 

بشین سرجات بالا سر بچه هات بذار بره درخواست طلاق بده خودش.. تو ام تا اون موقع سعی کن یه کاری واسه خودت دست وپا کنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
خوب شبها که نمیاد خونه... کلا هیچ احساسی هم به من نداره

یعنی شبکاره؟ یا قهر کرده؟ 

با این شرایط اقتصادی پا پیش نذار بگو من زندگیمو دوست دارم و میخوام بمونم سر بچه هام ،مراقب باش بهانه دستش ندی ،خودشم بره دنبال دادگاه پاسگاه پشیمون میشه ،الان زن و شوهر کار میکنن زوری زندگی میچرخه،تنهایی سختن میشه 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
شوهرمن الان ۳روزه خونه نیومده زنگم نزده احساسم داشته باشه دیگه برام مهن نیست

مردم مردای قدیم ،ابروی مردو بردن ،میگه بچه آن قهر میکنن ،خدا زبون داده واسه حرف زدن ، برای حل مشکل حرف باید زد ن قهر !🤔

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
مردم مردای قدیم ،ابروی مردو بردن ،میگه بچه آن قهر میکنن ،خدا زبون داده واسه حرف زدن ، برای حل مشکل ح ...

دیگه بعضی وقتها اینقد میگی زبونت مو در میاره ...من حوصله گفتن ندارم دیگه

دیگه بعضی وقتها اینقد میگی زبونت مو در میاره ...من حوصله گفتن ندارم دیگه

بیشتر دعواهای امروزه سر مسایل اقتصادی شده لعنت به بی پولی

بشین تو خونت انقدر بشین تا خودش درخواست طلاق بده ‌ . مگه با اونه مهریه نده . تا قرون اخرش بگیر بعد جداشو

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

به درک که خونه نیومد ....‌وقتی شرایط طلاق رو نداری تو حرفی ازش نزن...بشین بالاسر بچه هات.....بهش بگو اگر میخوای طلاق بدی خودت برو قانونی اقدام کن...که اصولا چون باید مهریه کامل رو بدن هیچ مردی خودش طلاق نمیده.....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔