2777
2789
عنوان

دوست ندارم زندگیم مثله مادرشوهرم باشه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 35 پست
بهترین دفاع حمله ستقبل اینکه اون مسخرت کنه تو مثلا با خنده بگو مامانت برای بز مگه غذا میاره که توی پ ...

جلویه من نشون میده که دوست داره رفتارای مامانشو یه یار مامانش مرغ نپخته اه اه یادم میوفته حالم بد میشه جلوش گذاشت نصضفش پخته بود نصفش یخ زده بود خود شوهرم لب نزد

بهترین دفاع حمله ستقبل اینکه اون مسخرت کنه تو مثلا با خنده بگو مامانت برای بز مگه غذا میاره که توی پ ...

من میخواستم اینو بگم بالاتر بخونی نوشتم که شوهرم خیییلی ازخودش تعریف میکرد واعتماد بنفس منونابود میکرد تااینکه منم‌مثل خودش شدم انقدر ازخودم تعری فمیکردم تااون کم بیاره الان که یکم بهتر شده تامیاد خیلی تعری فکنه میگم میدونی حدیث داریم که احمق ترین ادم اونیه که فکر میکنه همه چیو میدونه یا میگم تویه ادم‌تحصیل کرده وامروزی هستی اصلا خوب نیست فکر کنی همه چیومیدونی واحتیاج به مطالعه نداری ولی خب هرترفندی روهرادمی جواب نمیده باید بالاخره خودش پیداکنه چه راهی روش اثرمیکنه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جلویه من نشون میده که دوست داره رفتارای مامانشو یه یار مامانش مرغ نپخته اه اه یادم میوفته حالم بد می ...

خب همونم هی یادآوری کن 

بگو دیروز توی یوتیوب داشت یاد میداد چجوری برای حیوون خونگیامون غذای نیمه پخته بپزیم منم فقط یاد اون مرغ خونه مامانت افتادم از دیروز توی ذهنمه

این شوهرت میخواد تورو مثل مامانش کنه، سلیقه و انگیزتو کور کنه یا دست پیش بگیر و یک کاری کن وگرنه چهار روز دیگه مثل مامانشی تازه تو افسردگی هم میگیری چون مثل اونا عادت نداشتی

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
خب همونم هی یادآوری کن بگو دیروز توی یوتیوب داشت یاد میداد چجوری برای حیوون خونگیامون غذای نیمه پخته ...

همه چیمو مسخره میکنه ولی می‌خوام به خودم بیام خودمو پیدا کنم نحو‌ زندگی مادرش مثله انسانهای اولیه اس

من میخواستم اینو بگم بالاتر بخونی نوشتم که شوهرم خیییلی ازخودش تعریف میکرد واعتماد بنفس منونابود میک ...

درود بر شیری که خوردی😂

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
همه چیمو مسخره میکنه ولی می‌خوام به خودم بیام خودمو پیدا کنم نحو‌ زندگی مادرش مثله انسانهای اولیه اس

خب باهمین مسخره کردن اینجوری شده دیگه

توهم مسخره کن