2777
2789
عنوان

دوست ندارم زندگیم مثله مادرشوهرم باشه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 35 پست

به سلیقه و نظر شوهرت اهمیت نده همونطور باسلیقه و مرتب خونه ت رو اداره کن لوازم دکوری هم تیکه تیکه قایمکی بخر 

به تمیزی و سلیقه خودت هم افتخار کن شوهرت کم کم عوض میشه 

بهترین دین انسانیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کنم وقتی باید اون بهضی چیزارو بخره نمیخره

پا پس نکش مجبورش کن بخره حالا از هر طریقی اصرار کردن دعوا کردن نازو قهر کردن از بهترین وسایلت استفاده کن تو خونه سبک خودتو داشته باش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
دیگه مادرشوهرت ب این سبک عادت کرده با این سن عوض نمیشه ولی شما هم سعی کن عوض نشی همون خانم با سلیقه ...

حرفاتون خیلی درسته اما افسردگی گرفتم من از مادرم وخونوادم یاد گرفتم که وفتی برای یک نفرهم میزبان بودم با سلیقه جلوش شام بزارم اما ایشون هرچی دستش میاد میزاره تو سفره آب تو بطری نوشابه میریزه یماره سر سفره جلو مهمان

پا پس نکش مجبورش کن بخره حالا از هر طریقی اصرار کردن دعوا کردن نازو قهر کردن از بهترین وسایلت استفاد ...

اره واقعا هم باید سبک خودمو‌داشته باشم این وابستگی شوهرم به خونوادش باعث شد مدام اونجا باشیم و شکل بگیریم مثله اونا 

سعی کن تواونومثل خودت کنی چرا توداری ازش الگومیگیری منوشوهرمم خیلی فرق داریم ولی تواین ۸ سالی که باه ...

من دوست ندارم تغییر کنم شوهرم سالهاست زیر دسته اون مادر با اون افکار بزرگ شده با من میجنگه که مثله من نباشه سلاحشم مسخره کردنه

اره واقعا هم باید سبک خودمو‌داشته باشم این وابستگی شوهرم به خونوادش باعث شد مدام اونجا باشیم و شکل ب ...

بخوایم نخوایم همسر و خانوادش رومون اثر میذارن ولی وقتی سبک زندگی خودتو داشته باشی حتی میتونی همسرت رو هم تغییر بدی مادرش که دیگه پیره به تنبلی و بی سلیقگی عادت کرده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من دوست ندارم تغییر کنم شوهرم سالهاست زیر دسته اون مادر با اون افکار بزرگ شده با من میجنگه که مثله م ...

چی بگم منم خیلی سراینجور چیزا باشوهرم اختلاف داشتم مادرشوهرم خییییلی زیاد ازخودش تعریف میکنه وازخودراضیه وشوهرمم دقیقااین شکلیه کلییی ترفند به کارگرفتم تااینوکم کنه انقدر ازخودش تعریف میکرد اعتمادب نفس منونابود کرده بود ولی خب به مرور یادگرفتم چیکارکنم شاید بری پیش مشاوره مشکلتوحل کنه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بهترین دفاع حمله ست

قبل اینکه اون مسخرت کنه تو مثلا با خنده بگو مامانت برای بز مگه غذا میاره که توی پلاستیک میریزه 

آدم باید برای خانوادش وقت بزاره، سلیقه به خرج بده نه توی پلاستیک خخخخخخخ

بعدم سفره آراییاتو بکن تو چشمش😐

هی دوباره بزن تو سرش 

باز دوباره و دوباره

دیگه اصلا کاری کن به اسم مامانش و خونه مامانش و... آلرژی بگیره

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
بخوایم نخوایم همسر و خانوادش رومون اثر میذارن ولی وقتی سبک زندگی خودتو داشته باشی حتی میتونی همسرت ر ...

67سالشه اگر اشتباه نگنم با یه امید و‌اعتماد بنفسی حرف میزنه خدا می‌دونه مثلا میگم باید هم خونمو بدها عوض کنم بعد وسابل جدید بخرم 

2810