2777
2789

مادرشوهرم یه زنه فوق العاده بی سلیقه اس حونه اش قدیمیه وسایلاش خیلی خیلی قدیمیه ..فقط ظاهر خونه اشو تمیز میکنه باطنش کثیفه خودشو خیلی مرتب میدونه آشپزیشم که افتضاحه افتضاح .. وخیلی هم خسیسه هربارم میگم به خونه وسایلاش برس میگه نه خونه قدیمی نمیخرم عوض کردیم بعد میخرم خونه اشو بهانه میکنه ... این چیزاش رو‌بچه هاشم تاثیر گذاشته شوهرم اصلا مرتب نیست لباس تمیز نمیپوشه شلخته اس ولی من خودم به شدت خونوادم وسواسن و به دکور خونه خیلی اهمیت میدیم حالا شوهرمو نمیتونم تحمل کنم یه دکوری نمیزاره برای خونه بخرم چون براش بی معنیه از بس مادرش نکرده درکی نداره از این چیزا ...مادرشوهرم بعضی اوقات تو پلاستیک یه بار مصرف غذا می‌کشه میاره سر سفره .حالا من برعکس علاقه به سفره چیدن  دارم که یکی دوبار اینکارو کردم شوهرم مسخره کرد دیگه نکردم چشم باز کردم دیدم دارم شبیه خودشون میشم خونوادمم کلی غر میزنن ،😔😔😔 چیکار کنم شوهرم همکاری نمیکنه

به حرف شوهرت توجه نکن کار خودتو انجام بده نذار این رویه بیشتر ازین براش جا بیفته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کار خودتو ادانه بده شوهرت بعد این تو رو میبینه نه مادرش رو پس مثل تو میشه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

واقعا خونواده شوهر تو‌سبک زندگی تاثیر می‌ذاره لطفا  مراقب باش ...من قبل ازدواجم خیلی چیتان پستانی بودم البته باحجاب اما خونواده شوهرم خیلی ساده و معمولین ..بشدت روی من تاثیر گذاشت و من هم الان طوری تغییر کردم سالی یکی دوبار برای خودم خرید میکنم اما قبلاً هفته ای ممکن بود دوتا کفش بخرم ...همش در حال خرید بودم ...

دیگه مادرشوهرت ب این سبک عادت کرده با این سن عوض نمیشه ولی شما هم سعی کن عوض نشی همون خانم با سلیقه باش و‌ب حرفاشون توجه نکن. مطمئن باش یه روز شوهرت افسوس میخوره چقد دیر با نظم و سلیقه و قشنگی اشنا شد و همشون تحسینت میکنن

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
واقعا خونواده شوهر تو‌سبک زندگی تاثیر می‌ذاره لطفا مراقب باش ...من قبل ازدواجم خیلی چیتان پستانی بو ...

واقعا خیلی تاثیر میزاره اگر خوب باشن تاثیر خوب بزارن که خوبه اما باور کن مادرشوهرم یه چیز مثبتی نداره به عنوان یه زن

چقدر وحشتناک،به نظرم تو کار خودتو انجام به بزار مسخره کنه بعد از یه مدت عادت میکنه 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
2810