2777
2789
عنوان

همسرم اول باهام موافقت می‌کرد برا اسم دخترمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 94 پست

بگو دیگه فامیلیشو تو میدی دیگه

چشم اینو نداری بعد ۹ ماه بارداری اسمشو من بهش بدم؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه اسم مسخره ای الارز چیه دیگ فردا تو مدرسه مسخرش کنن

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

الارز هم اصلا خوب نیست البته 

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 
تلفظش سخته مدام بایددرموردش توضیح بدی همش بگی الا نه الا..

نه والا 

الان همه میدونن الارزه

بین بچه های نسل جدید زیاد شده و شناخته شده هست

اسم بین المللی و قشنگی هم هست بعدا برای مهاجرت و سفر و غیره هم به مشکل نمیخوره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ووی شوهرت اسم آینده دختر منو انتخاب کرده ۰😁😁 عزیزم تو مادر اونی و تو اون به دنیا میاری این حق توئه اما ژینا خیلی زیباست روش یکم فک کن ژینا یعنی زندگی ژینا در زمان ایران باستان به دخترهای موفق و پیروز میگفتن ژینا نماد تغییر و رشده البته اسم شما هم زیباس

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

چرا یه جوریه اسمه ؟؟؟

انگار از سیاره ذیگه اومده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

بازم خداروشکر پرسیل مد نشده بذارن رو بچه هاشون😐آخه این اسمارو از کجا میاریددددد 

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

رز هم قشنگه اگر بخوای بزاری...ولی الارز هم  خیلی  زیباتر از اسمیه که همسرتون پیشنهاد کردن 

بهش بگو زحمت بزرگ کردن و درد زایمانش با منه بعد خانوادت نظر میدن؟؟

بگو فامیلیش با تو یکی میشه اسمشم من بزارم خب

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

تصورم اینه دوستانی که گفتن زشته و مخالفت کردن و گفتن وای قراره تو مدرسه مسخره‌ش کنن اصلا توی محیط بچه های کم سن و سال و مدارس نبودن 

الارز واقعا اسم شناخته شده ای هست اصلا هم مضحک و خنده آور نیست، ماها نسل قدیم تر باید فکرمونو بروز نگه داریم

چون وقتی اون بچه بره مدرسه با هم دوره ای های خودش میره نه هم دوره ای های ما