2777
2789
عنوان

خریدایی که برا پوستم کردم رسید🖼️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9151 بازدید | 268 پست
به به مبارکه همین چند قلم فک کنم سه تومن شده باشه

ممنون عزیزم ۴ و خرده ایی تقریبا نزدیک ۵ تومان

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم 😍😍😍ان شالله استفاده کنی پوستت عالی بشه ولی دفعه بعد خواستی خرید کنی برند نوتروژینا ن ...

چرا نیتروژینا رو از آنلاین شاپ پرسیدم گفت عالیه 

قبلش کیلینیک داشتم خیلی چیز خاصی نبود 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببخشید از کجا اوردینری خریدی ک فیک نیست 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
مبارکه عزیزم 😍😍😍ان شالله استفاده کنی پوستت عالی بشه ولی دفعه بعد خواستی خرید کنی برند نوتروژینا ن ...

عالیه. فقط یکی دو دقیقه چسبناکه. فوری جذب می شه. پوشت رو صاف و درخشان می کنه واقعا. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اره خوبه من الان فقط سرم ندارم شما چه سرم هایی گرفتی

من سرم  رنینول اوردینری لاکتیک اسید اوردینری ویتامین سی گارنیر

ببخشید از کجا اوردینری خریدی ک فیک نیست

از سایت اوریکا اصل هست 

عالیه. فقط یکی دو دقیقه چسبناکه. فوری جذب می شه. پوشت رو صاف و درخشان می کنه واقعا.

چه جالب 

یه پیجی رو فالو دارم طرف خارج از ایران زندگی میکنه محصولات پوستی رو برسی میکنه 

می گفت خوب نیست چسبناکه تاثیری هم نداره

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
از سایت اوریکا اصل هست

تو گوگل بزنیم اوریکا؟

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
من خودم تو لیست خریدم ایناست کرم آبرسان صدساعته کلینیک کرم مرطوب کننده کاسه ای کوزارکستونر برنج آنوا ...

اره خب محصولات پوست گرون هست من کیلینیک داشتم درحد تعریفی که می‌کردن نبود 

آبرسانش خوبه؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
2810