2777
2789
عنوان

خریدایی که برا پوستم کردم رسید🖼️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9118 بازدید | 267 پست
خب جای نگرانی نداره برا منم دقیقا همین مقدار میریزه میگی موهاتم بلنده به نظرم بیشتر حساس شدی ولی اگر ...

از مرطوب کننده سیمپل راضی هستین؟ مدل لایتش دارین؟ پوستم دهیدراته اس میگن سراوی خوبه؟ 

خب جای نگرانی نداره برا منم دقیقا همین مقدار میریزه میگی موهاتم بلنده به نظرم بیشتر حساس شدی ولی اگر ...

عزیژم شما که لیزر مو زائد رفتین بعد قرص فیتو مصرف کردین موهاتون درنیومد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مرطوب کننده سیمپل راضی هستین؟ مدل لایتش دارین؟ پوستم دهیدراته اس میگن سراوی خوبه؟

اره عزیزم من راضیم مدل لایت 

سراوی منم شنیدم خوبه اما استفاده نکردم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیژم شما که لیزر مو زائد رفتین بعد قرص فیتو مصرف کردین موهاتون درنیومد؟

نه عزیزم اصلا درنیمد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم میشه از سرم رتینولتون یه عکس واضح بگیرید؟ من میخوام حضوری بخرم میخوام بارکدش و اصل وفیک اینارو ...

باشه عزیزم 

عزیزم میشه از سرم رتینولتون یه عکس واضح بگیرید؟ من میخوام حضوری بخرم میخوام بارکدش و اصل وفیک اینارو ...

نمیدونم‌قابل تشخیص بود یا نه

حالا چند نفر گفتن موهامون دراومد و تاثیر لیزر از بین برد من چون دارم لیزر میرم میترسم بخرمش ریزش مو ...

برا من که اینطور نبود حتی از دکترم پرسیدم گفت ربطی نداره 

2810