2777
2789
عنوان

خریدایی که برا پوستم کردم رسید🖼️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9153 بازدید | 268 پست
واقعا اینقد برا پوستتون خرج میکنید پشماممم فک کردم فقط برا بلاگرای اینستاس اینا

اره تازه اینا فیمت متوسط هستن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم اصلا محصولی که هم آبرسان باشه هم مرطوب کننده وجود نداره و فروشنده یا ادمین یا بلاگری که مرطوب ...

خب منم به همین دلیل یه آبرسان دیگه خریدم درکنارش چون سیمپل رو‌صرفا به عنوان مرطوب کننده استفاده می‌کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب منم به همین دلیل یه آبرسان دیگه خریدم درکنارش چون سیمپل رو‌صرفا به عنوان مرطوب کننده استفاده می‌ک ...

افرین.

حالا تو کامنتا خوندم از ابرسان کلینیک راضی نبودی.اخه ببین ابرسان یه کار داخلی واسه پوست انجام میده و از دهیدراته شدن پوستت جلوگیری میکنه.از پیری و چروک و....جلوگیری میکنه.

شاید چون اثراتش رو به چشم نمیبینی میگی راضی نیستی.

ها؟

یا دلیل دیگه ای داشته؟

میشه توضیح بدی؟

چون کلینیک واقعا یه برند معتبر جهانیه و رو دستش نیست

اسی نظرت راجبه میکرو چیه

من ۳ سال پیش انجام دادم الان دیگه اثری نمونده اما خوب بود من راضی بودم 

افرین.حالا تو کامنتا خوندم از ابرسان کلینیک راضی نبودی.اخه ببین ابرسان یه کار داخلی واسه پوست انجام ...

نمیگم بد بود اما نسبت به قیمتش و اینکه این همه تعریف ازش چیز خاصی نبود اگر دفت کنی دوسه نفر دیگه هم گفتن که معمولی بوده 

اما من میگم شاید اصل نبوده با اینکه من پول اصل دادم اگر از خود امریکا بخری اون وقت میشه نظر داد 

بعد مدل درماتیکاپلی کیلینیک ژل کرم هست یعنی نیاز به مرطوب کننده نداره من دیشب نیتروژینا و سیمپل رو زدم خوب بود واقعا 

سلام عزیزم میشه بپرسم از آبرسان کلینیک راضی هستین من پوستم خشکه به نظرتون ارزش داره بخرم؟شما از کجا ...

سلام جونم 

خیلی معمولیه قیمتش هم بالاا 

راضی نیستم ابرسانیش خوب نیس 

خالم برام خریده بود چون من تشخیص نمیدم اصله یا نه..

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

عزیزم متاسفم از ابن یکی اطلاع ندارم اما برا لک باید سرم یا کرم ضدلک بزنی ضدلک کدلی شنیدم خوبه اما گر ...

مرسی عزیزم 

شاد باشی❤️❤️❤️❤️

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
سلام جونم خیلی معمولیه قیمتش هم بالاا راضی نیستم ابرسانیش خوب نیس خالم برام خریده بود چون من تشخیص ن ...

خیلی ممنون که جواب دادین پس اگر شما واردین میشه یه آبرسان و مرطوب کننده و کرم دور چشم خوب معرفی کنید پوستم خیلی خشکه

2810