2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم با کد ملی من رفته ازمایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 20 پست
اره اول از شوهرم اجازه گرفت بعد ازم گرفت

😐😐😐😐😐

شوهرت چون خواهرش بوده رضایت داده همین 

وگرنه برا تو دل نسوزونده 

شایدم روش نشد به خواهرش نه بگه 

تو خودت باید قبول نمیکردی دختر 

کدملی مگه شماره تماسه همینجور بدی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی پولدارن

از سر تا پاشون طلاس

هم خودش هم بچه هاش 

ولی دلش نمیاد برای سلامتیش یه ریالم بده دوست داره همون پولو هم جمع کنه طلا بخره😑😑

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

ای کاش همینجوری گاهی وقتا یکی دست ما رو بگیره 

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
2805
اسی اگه واسه دندون استفاده کنه خوودت دیگه بعدا نمیتونی واسه اون دندون استفاده کنس چون بیمه ثبت میشه

کلا نمیتونم یا مثلاً سال بعد که بیمه تمدید بشه میتونم

آخه بیمه تکمیلی سالانه تمدید میکنن