2777
2789

من هنوزم تو بحر این ایه و ما خلقناکم ازواجا موندم

این همه بی جفت بی کس پس چی ان

خدایا چرا به دادمون نمیرسی؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب ..بعضی وقتا همین تعریف ها خیلی حس خوبی به آدم میده 😊

اره دقیقا روحم شاد شد سریع به شوهرم گفتم قدرمو بدون😐

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

دلم بغل خدا رو میخواد 

کنارش ذهنم آرامش بگیره و از هر چیزی خالی بشه 

یه آرامش خالص 

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

میخوام درمورد کار اداری به یک جایی زنگ بزنم 

دوستم معاون شهرستانمون هست 

باید برام نام کاربری و رمز بگیره اما متاسفانه چند روزه که سرماخوردگی گرفته 

حالا نمی‌دونم چیکار کنم بنظرتون زنگ بزنم به اداره ؟ 

اگر گفتن به خانم فلانی بگو برات درست کنه چون معاون شهرستانتون هست 

بگم سرماخورده زشت که نیست ؟ چی بگم ؟

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

من هنوزم تو بحر این ایه و ما خلقناکم ازواجا موندماین همه بی جفت بی کس پس چی انخدایا چرا به دادمون نم ...

وای منو ببخش خندیدم😑

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

وای منو ببخش خندیدم😑

میشه درمورد پست من نظر بدی 😂

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

آخه دوسم داشت میدونم خواهر مادرش خیلی دخالت میکرد

انشاءلله درست میشه 

به طلاقم نمیکشه 

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
من هنوزم تو بحر این ایه و ما خلقناکم ازواجا موندماین همه بی جفت بی کس پس چی انخدایا چرا به دادمون نم ...

خواهرمم مثل شما 

دعا میکنم انشاءلله همه سفید بخت بشن 

ممنون خواهری برام دعا کن

قربونت برم 🌸

دعا میکنم زندگیت سر و سامون بگیره 

2810