2777
2789

رفتم اینستا و این متن اومد روبروم ...😭😍🥲

خدا قربونت برم برم با این نشونه هات 

قربونت برم که دلمو اروم کردی

اگه توام دلت گرفته بود و این پست رو دیدی، بدون قطعا این نشونه برای توام بوده و خدا خواسته آرومت کنه🥲پاشو دو رکعت نماز بخون باهاش حرف بزن، منم میرم باهاش حرف بزنم 😭💞❤️خدای مهربونم

جاذاب🫂🦋

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

با همین جملات باید خودمون رو گول بزنیم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

التماس دعاااا

میگن اگه بعد از ناراحتی یهو یه نشونه از خدا اومد

بدونه منتظرت بوده و کلی دوستداره😍✨

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

مرسی سر نماز برامنم دعا کن لطفاً تا زودتر ازین وضع سنگین دربیام ،و اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم ،اسمم مهسا

سلامت باشی 🥲 🧡 

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

اصلاااا نمیخام فاز بد بدم 

ولی سعید حنایی میگفت بعد اینکه ۱۲ تا زن و کشتم 

بارندگی شد و فهمیدم خدا از کارم راضیه 

بعضی اوقات برداشت های ما ربطی ب خدا نداره

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

با همین جملات باید خودمون رو گول بزنیم

عزیزم تو اسمشو برای خودت بزار گول زدن خودت ، اما من این رو برای خودم و شما نشونه می بینم ، هیچ اتفاقی در این دنیا اتفاقی نیست . حتی اومدن شما به پست من ! همه چیز حکمت داره 💞❤️😭

اصلاااا نمیخام فاز بد بدم ولی سعید حنایی میگفت بعد اینکه ۱۲ تا زن و کشتم بارندگی شد و فهمیدم خدا از ...

من از خدای خوب و مهربونم بابت نشونه هاش تا ابد ممنوووونم😍🥲💞

عزیزم تو اسمشو برای خودت بزار گول زدن خودت ، اما من این رو برای خودم و شما نشونه می بینم ، هیچ اتفاق ...

نمیدونم 

ولی از یه جایی ب بعد حتی متن هم دلت رو آروم نمیکنه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اصلاااا نمیخام فاز بد بدم ولی سعید حنایی میگفت بعد اینکه ۱۲ تا زن و کشتم بارندگی شد و فهمیدم خدا از ...

این دوتا مقایسه ای که شما کردی اصلا به هم ربط نداشت.

اون بارون بوده ، بارون پیامی از طرف خدا نیست، نشونه رضایتم نیست . اما من درست در زمانی که تنهایی رو حس میکنم این متن میاد جلوی چشمم، این اتفاق بار ها برای من افتاده و از ته قلبم بهش ایمان دارم . 😍🥲

این دوتا مقایسه ای که شما کردی اصلا به هم ربط نداشت.اون بارون بوده ، بارون پیامی از طرف خدا نیست، نش ...

ینی فقط متن نشونست؟ 

خیلیا دیدم تو اینستا میگن من دلم گرفته بود صبح ک پاشدم بارون بارید اینو نشونه میدونن 

من خودم ب خوشبینی ایمان دارم 

ولی خب میتونیم قشنگ اسمشو بزاریم خوشبین بودن ب زندگی ن چیزای دیگ

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

ینی فقط متن نشونست؟ خیلیا دیدم تو اینستا میگن من دلم گرفته بود صبح ک پاشدم بارون بارید اینو نشونه می ...

اینکه یه اتفاقی رو نشونه ای از خدا ببینید یا نه ، بستگی به ایمانتون به خدای مهربون داره 

شاید در زبان همه بگن ایمان داریم ، ولی ایمان واقعی رو کسی داره که خدا باهاش حرف میزنه ، چطوری؟ 

با نشونه هاش ، با آدمایی که میاره سر راهشون 

می دونید عزیزم حتی خیلی وقتا خدا از زبون یسری از آدم های با بنده هاش صحبت میکنه ، الان خیلی ها به من در خواست دوستی دادن گفتن پستت دقیقا نیاز اون لحضه ام بود🥲😍 و این نوعی معجزه خداونده 💞