2777
2789
عنوان

عمل بینی آرزو خوانساری نیا

85 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من چند وقتیه قصد دارم بینیمو عمل کنم دنبال یه دکتر خوبم تعریف دکتر خوانساری رو شنیدم خواستم ببینم کسی پیش ایشون عمل کرده راضی هست؟

تو رو خدا راهنمایی کنید 

نه اصلا اشتباه نكن اصلا تغيير نميكني من كه راضي نيستم واقعا حيف پول تازه دكتر پر رويي هم هست بهش ميگ ...

جدی؟؟؟؟

پشمام کی عمل کردی شما؟

نیمه فانتزی عمل کردی مشکل تنفسی هم دارین؟

اتفاقا منم از این میترسم تغییر نکنم

همون شک کردم چون کامنتاش کلا مثبت بود😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟؟؟؟پشمام کی عمل کردی شما؟نیمه فانتزی عمل کردی مشکل تنفسی هم دارین؟اتفاقا منم از این میترسم تغییر ...

كلا نيمه فانتزي عمل ميكنه من فانتزي ميخواستم گفت نميكنم پره بيني اصلا دست نزده سوراخ بيني تابه تا و بزرگ افسردگي گرفتم ادم ميره مطبش گوله اون ٤ تا مدلي كه تو مطبش هستنو ميخوره شما يه كامنت منفي بزار درجا پاك ميكنه

كلا نيمه فانتزي عمل ميكنه من فانتزي ميخواستم گفت نميكنم پره بيني اصلا دست نزده سوراخ بيني تابه تا و ...

منم میخوام فانتزی عمل کنم وگرنه بینی معمولیم خوبه پس نرم پیش این دکتر مرسی ازت عزیزم وگرنه هفته بعد قرار بود وقت بگیرم ازش🤦🏻‍♀️😐

شما دکتر خوب نمیشناسین واقعا موندم پیش کی برم

عکس از بینیت میشه برام بفرستی؟

درخواست دوستی بدم

منم میخوام فانتزی عمل کنم وگرنه بینی معمولیم خوبه پس نرم پیش این دکتر مرسی ازت عزیزم وگرنه هفته بعد ...

والا خودمم دنبال دكترم واسه ترميم جايي برو كه از اشناهات پيشش عمل كرده باشن اينستاگرام نميشه اعتماد كرد

در حالت عادی هیچ دکتری اونایی که دماغشون بد عمل شده رو قاطی بقیه بهشون وقت نمیده، اگه میخوای اونایی که خراب کرده رو ببینی زنگ بزن بگو بینی من خراب شده اینجوریه اونجوریه یه وقت بهت میده ، که اون روز فقط به کسایی که گند زدن وقت میدن. اون تایم برو ببین بقیه چجوری شدن

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
والا خودمم دنبال دكترم واسه ترميم جايي برو كه از اشناهات پيشش عمل كرده باشن اينستاگرام نميشه اعتماد ...

یعنی در این حد خراب کرده که داری ریسکش رو میپذیری بری ترمیم ؟ از قبلش بدتر شده

در حالت عادی هیچ دکتری اونایی که دماغشون بد عمل شده رو قاطی بقیه بهشون وقت نمیده، اگه میخوای اونایی ...

آخه بدبختی اینجاست من شهرستانم فرصت نمیکنم هی بیام تهران وگرنه اگه تهران بودم همچین حرکتی رو میزدم