2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چرا عزیزم واسه سقط میخام ولی دوبار سزارین شدم و میگن خطر داره

من باردار بودم ۶ تا گذاشتم بچه نیوفتاد۶ تا دیگ گذاشتم درد زایمان طبیعی کشیدم و بچه نیوفتاد  فقط زایمان زودرس گرفتم بچه شش ماهه اومد الانم دوسالشه سالم سالم

من باردار بودم ۶ تا گذاشتم بچه نیوفتاد۶ تا دیگ گذاشتم درد زایمان طبیعی کشیدم و بچه نیوفتاد فقط زایم ...

چند هفته بودی , منم رحمم خیلی قویه ازهمین میترسم , فشارمم پایینه همیشه نمیدونم خیلی استرس دارم

روزای خوب منم میاد
درد 10برابر پریود معمولی .خونریزی شدید با لخته .حدود 10روز .عوارضش کم خونی .عفونت .ریزش مو ...

شما استفاده کردین؟؟؟ اگه اره که توی چند هفته بودین؟ درکل قابل تحمل هست؟؟؟

روزای خوب منم میاد

[QUOTE=360910029]شما استفاده کردین؟؟؟ اگه اره که توی چند هفته بودین؟ درکل قابل تحمل هست؟؟؟[/QUOتو 4هفته .اگه مجبور باشی هر دردی قابل تحمله

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع
[QUOTE=360910029]شما استفاده کردین؟؟؟ اگه اره که توی چند هفته بودین؟ درکل قابل تحمل هست؟؟؟[/QUOتو 4ه ...

ممنونم عزیزم انشالله همیشه سلامت باشین

پس چرا میگن باید 6هفته ات پر بشه بعد, میگن زیر 6 جواب نمیده , منم همینجوری دارم فقط استرس میکشم

روزای خوب منم میاد
2810