دوتا دختر یه پسر به هرکدوم اول ماه 5 تومن میده ماه سوم که من فهمیدم چقد خوشحال شدم که با همسرم اذدواج کردم چه انتخاب خوبی کردم یعنی تو اسمونم میگه یک پنجم مال مربوط به ذکاته درسته ما نماز نمیخونیم روزه نمیگیریم ولی کمک به فقرا در شان ماست حاملم هستم قند تو دلم داره اب میشه چقد این مرد عزیزه مث فرشته هاس
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چه قدر خوبه کاش اینو پیش آدمای بیشتری بگید تا یاد بگیرن.میذونی چند روز پیش یه بلاگرو دیدم پست گذاشته چقدر به یه گربه رسیدگی میکرد آژانس گرفته بود از یه شهر بفرستنش گربه رو تهران. بعد من اشکم در اومد ازون بچهای یتیم و فقیر که کسی بهشون نمیرسه. ازون زندونی های مالی ازون آدما که به خاطر یه هزینه کم که نمیتونن جور کنن خرج بیمارستانشونو جونشون به خطر میفته
حالا چه ربطی داشت بگی نماز نمیخونی و روزه نمیگیری !هر چیزی جای خودش رو داره میلیاردها هم کمک کنه جای ...
چون بعضیا کوته فکرن و میگن نماز و روزه اولویته بعد کمک کردن.
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
چون هدف داره عزیزم برای کوبیدن نماز و روزه هست نه چیز دیگه
واقعا ذهنت مسموووومه
چیکار میکنین با خودتون انقدر خوی وحشی گری میگیرین؟
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸