2777
2789
عنوان

من به بچم هیچی نمیدم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 21 پست

خسته نباشی مامان مهربون

بله عادی میشه ولی خودت هم باید همت کنی و برنامه‌ریزی،از همسرت یا اطرافیان هم اگه مقدوره کمک بگیر.

من مادرم فوت کردن و کاملا دست تنها بودم توی نوزادی جفت بچه‌هام اما به خودم میگفتم همینه که هست،باید بتونی در حد معقول به تغذیه و نظافت خودت و پچه‌ت برسی. پسرهای من هم بغلی بودن و کم‌خواااب، اذیت شدم یه مقدار ولی روحیه‌م رو نباختم.

قوی باش عزیزم،تغذیه و نظافت معقول روحیه خودت رو هم بهتر می‌کنه.

چه دلیلی داره وقتی خسته ای بری شب نشینی 

شوهرت بعد از کار وظیفه داره بچه رو نگه داره تا شما به کاراتون برسید قطره ها خیلی مهمن حتما گوشیتو زنگ بزار بهش بده

خونه مرتب رو ولش کن بعد از مدتی فرصت اینکار رو پیدا می‌کنی

بخودت وبچت برس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دلیلی داره وقتی خسته ای بری شب نشینی شوهرت بعد از کار وظیفه داره بچه رو نگه داره تا شما به کاراتو ...

منظرم از شب نشینی مثلا میوه و آجیل میاره فیلم میزاره میگه بیا پیشم باهم باشیم وقت برا کار خونه زیاده خسته ای نمیزاره بلند بشم 

2805
منظرم از شب نشینی مثلا میوه و آجیل میاره فیلم میزاره میگه بیا پیشم باهم باشیم وقت برا کار خونه زیاده ...

اره خوب اینم خوبه ولی خوب از فرصت استفاده کن همون ما بین مثلاً لباسارو مرتب کن ببر سر جاشون بزار و....

خسته نباشی مامان مهربونبله عادی میشه ولی خودت هم باید همت کنی و برنامه‌ریزی،از همسرت یا اطرافیان هم ...

ممنونم عزیزم منم هیچ کس رو ندارم فقط خودمم و شوهرم اولین تجربمونه بخدا از صبح سر پام تا شب بعد من خیلی رو خونه و خودم وسواس دارم خواهرم میگه خونه به این خوبی چرا غر میزنی نمی‌فهمه وقتی چیزی سر دلم نیست یعنی چی