2777
2789

من برگشتم با شوهرم طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی کنیم‌

مسئله الانمون سر آشپزخونه و یخچاله

آشپزخونه خونه‌شون خیلی شیب داره

این چند روز چندبار یخچال رو از برق کشیدیم پایه‌های یخچال رو تنظیم کردیم ولی بازم تراز نشده بود

امشب باز از برق کشیدیم تراز کنیم من نذاشتم سریع به برق بزنه چون شوهرم با باباش خیلی اینور اونور تکونش دادن و جابجاش کردن

توکل به خدا🌿

شوهرم چیز بهم گفت که تو چرا روی وسایلت حساسی دیگه برای خونه خرید نمیکنم چون یخچالو به برق نزدی مواد غذایی خراب شد درصورتیکه همه چی هنوز یخه بیخودی میگه

گفتم خب خیلی تکونش دادین

کلی چیز بهم گفت الانم با عصبانیت رفت خوابید

توکل به خدا🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم چیز بهم گفت که تو چرا روی وسایلت حساسی دیگه برای خونه خرید نمیکنم چون یخچالو به برق نزدی مواد ...

چرا جنگ اعصاب درست میکنین سر یخچال 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

زیر یخچال چوبی چیزی بزارید، اگرم هزینشو دارید بگید بیان سیمان سفید و دوغاب بریزن کف آشپزخونه رو صاف کنن روش کفپوش پی وی بزنن ک ضد آبه، 

شیب یخچالو خراب میکنه و اینکه دقیقا درست گفتی یخچال خیلی جابه جا بشه بهتره چند ساعت بمونه بعد بزنید به برق تخصصیشو نمیدونم اما اون گاز یخچال با جا به جایی تکون میخوره اول باید ثابت بشه بعد بزنیش برق

شوهرم چیز بهم گفت که تو چرا روی وسایلت حساسی دیگه برای خونه خرید نمیکنم چون یخچالو به برق نزدی مواد ...

بهش بگو عزیزمممم  من نمیخواستم یخچال خراب بشه که تو توی خرج نیوفتی یکمم دور از جون خرش کن