2777
2789

ببین دلیل نمیشه که چشم داشته باشه به مادرتون ممکنه همینطوری خونده باشه ولی در کل چیزی از اشتباهش کم نمیکنه باهاش منطقی صحبت کن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا ولش کن .ولی روابط ج ن سی ت رو باهاش تقویت کن. یکم هم فانتزی باش. احتمالا کمبود تنوع در رابطه پیدا کرده خواسته با این تصویر سازی ها خودشو قانع کنه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

😨😨😨 اینکه دچار انحراف جنسی شده درسته چون رو به پو.... و اینا آورده و از این بابت متاسفم واقعا امیدوارم خودش متوجه بشه دیگه سمت اینها نره 

ولی فکر نکنم به مادر شما نظر داشته باشه اینها بعد یه مدت عادی میشه براشون و رو میارن به داستان های غیر نرمال تر. 

به رو آوردن نمیخاد چون انکار میکنه و تفره میرهمیتونی با دکتر متخصص صحبت کنی یا غیر مستقیم بگی این مدت حس میکنم رابطمون کم شده یا من لذت نمی‌برم بریم یه دکتر و دکتر در جریان بگذار 

خانوما یه چیزی بگم حالادکه موضوع اینه مواظب پاهاتون باشین هرجایی به نمایش نذارین مخصوصا تو جمع های دوستانه و خانوادگی بیشتر دقت کنید شوهر من تو ذخیره های اینستاش یه عالم عکس پا بود اغلب لاک زده اینم یه حور انحرافه به روش نیاوردم خودم سعی کردم لاک بزنم توجه خیلی کمی داشت یعنی اونجور که انتطار داشتم اهمیت نداد از اون به بعد نمیتونستم به خانوما بگم پاهاتون رو جمع کنید که ابرو شوهرم میرفت ولی همش حس میکردم اگه مثلا دوستش بدونه این رو پای زنش نظر داره دیگه نمیارتش تو جمع خانوادگی 

2810