2777
2789
عنوان

کیا افسردگی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 69 پست
اره .الان اکیم ولی .افسردگی تنها راه حلش اینه که پاشی دست بکار شی برای زندگیت .شروع کنی از دلخوشی ها ...

بله دارم دوسال بچه ام بیستر آسیب میبنه از افسردگیم‌بله باید یه کاری انجام بدم اکا افسردگی نمیزاره بلندشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درمان نشده هنوز ؟ رو کار و زندگیتون چطوری تاثیر گذاشته؟

دوسالی ک زیر نظر روانپزشکم خوبم 

من چهل روز بستری بودم 

ولی پانیک و دوقطبیم خوب نشده فقط بی حسم 

تنها باشم باز همون دختر افسردم 

از شلوغی متنفرم خواب ندارم و روز بیحالم 

سابقه خودکشی داشتم دوبار

بله دارم دوسال بچه ام بیستر آسیب میبنه از افسردگیم‌بله باید یه کاری انجام بدم اکا افسردگی نمیزاره بل ...

ای جانم زنده باشه .

ببین افسردگی از فکر زیاد میاد ،هرچقدر بیشتر فک کنی  ذهنت به بعضی چیزا که حتی وجودم ندارن پر و بال میده ...

بخاطر کوچولوت پاشو کم کم به خودت برس ،به خونت برس ،گل بکار ،ورزش کن .

اصن یجوری حالت خوب میشه که دیگه ول نمیکنی 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

منم هر چند وقت یک بار میگیرم انقدر گرفتار دو تا بچه کوچیکم هر دفعه به خودم میام و خودمو بدونه دارو درمان میکنم

چون میدونم برم دنباله قرص گرفتار میشم و دکتراهم هر به مرور دوز رو افزایش میدن

ادم اول باید خودش دلش به حاله خودش بسوزه و خودشو نجات بده

بنظرم جای روانشناس چارت تولدتون با ستاره شناسی تفسیر کنید یه خودشناسی عمیقی بهتون میده آنقدر خوب خودتون رو می شناسید که واقعا ذهنیتتون عوض میشه به همه چی تو گوگل بزنید تعادل کیهانی سایت اولی راجبش بخونید

خب چرا با خودتون اینطور میکنین چرا دکتر نمیرین؟

نمیدونم حس میکنم اگه مشکلات کمتر شن حالم بهتر میشه 

ولی باید برم ،انقدی شده که وقت برا دکتر میگیرم ولی حتی حوصله ندارم پاشم برم دکتر

چه غریب ماندی ای دل :)

بله دارم دوسال بچه ام بیستر آسیب میبنه از افسردگیم‌بله باید یه کاری انجام بدم اکا افسردگی نمیزاره بل ...

یه بار بشین فکر کن بببن تهش چی میشه

کی دلش برات میسوزه 

تنها بچته که زجر میکشه برو بدون دارو خودت رو درمان کن

ای جانم زنده باشه .ببین افسردگی از فکر زیاد میاد ،هرچقدر بیشتر فک کنی ذهنت به بعضی چیزا که حتی وجود ...

مادر ندارم بیشتر گرمای محبت و آرامش کنار مادر و خونه پر ازعشق و میخوام