2777
2789
عنوان

ازتون میخوام خواهرانه

82 بازدید | 9 پست

برام دعا کنید و صلوات بفرستید خدا به دلم آرامش بده و توان و قدرتی بهم بده که بلند بشم و محکم درس بخونم تا به اون چیزی که میخوام برسم منم حتما دعاتون میکنم

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵ تا صلوات فرستادم 😌🌹

خیلی ممنونم خیلی لطف کردین ان شالله هرچی میخواید خدا به بهترین شکل نصیبتون کنه❤️

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
انشاالله.پر قدرت شروع کن ،توکل به خدا حتما موفق میشی کتاب و جزوه‌های اطراف بلیط خوشبختیته بجنگ واسه ...

حتما چشم ان شالله یه روز خبر قبولیمو اینجا تاپیک بزنم

برات صلوات فرستادم توهم دعام کن🥲🥲

چشم حتما ان شالله خدا به بهترین شکل به خواستت برسونتت خواهر عزیزم

میشه منم همینجوری نصیحت کنی

🥰🥰عزیز دلم 

جایی خوندم که خدا خطاب به یکی از پیامبران از خلقت آسمان و زمین کهکشان و دریا میگه از خلقت طبیعت و عالم هستی

بعد ازون از بنده اش میپرسه که چگونه دیدی عالم دنیا رو 

پیامبر میگه من از وصفش عاجزم

و خدا اشاره میکنه درون بنده ای که من آفریدم چه بسا فراخ تر و قدرتمند تر از جهان هستیه 

تو از همه عالم قدرتمند تری اگر اراده کنی همه چیز به تو بستگی داره 

خیلی ممنونم خیلی لطف کردین ان شالله هرچی میخواید خدا به بهترین شکل نصیبتون کنه❤️

ممنونم بابت دعای خیرت عزیزدلم.هزار برابرش به خودت و عزیزانت برگرده ان شاء الله🥺🌹

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)