2777
2789
عنوان

چرا قرآن چرا بعضی ها این قدر از بعضی عروسا حساب میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 18 پست
به خدا دختر دایی ایش فوت کرد دو ساعت دو مسجد پا به پاش گریه کردم سرکار میرفتم به زور مرخصی گرفتم

اون به چشم جاری و فامیل شوهر میبینه ک هر چی دور تر بهتر حس صمیمیت نداره و نمیخواد باشه اینطور

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اون به چشم جاری و فامیل شوهر میبینه ک هر چی دور تر بهتر حس صمیمیت نداره و نمیخواد باشه اینطور

یعنی سه سال بچه شو به اسم مادرشوهر به کام من نگه داشتم الکی شوهرش به می‌گفت مریض افسردست یه بار فهمیدیم داشته درس میخونه خانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی سه سال بچه شو به اسم مادرشوهر به کام من نگه داشتم الکی شوهرش به می‌گفت مریض افسردست یه بار فهمی ...

خب همین دیگه میخواد استفاده کنه از مهربونیت اما به چشم بد میبینتت شاید خودت کارمندی و اون میخواد مثل شما بشه و همزمان تو رو مثل هوو میبینه و بهت حسادت میکنه به موقعیتت چون از نظرش موفق تری و این اذیتش میکنه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خب همین دیگه میخواد استفاده کنه از مهربونیت اما به چشم بد میبینتت شاید خودت کارمندی و اون میخواد مثل ...

نه اون کارمنده من هر سال برای یه زمان محدودی کار میکردم چون شغل فصلی بود وهوو را موافقم چون به امام حسین تعریف از خودم نباشه همه از مظلومیت واخلاق وبساز بودن من صحبت میکنند اینم که دیگه معروفه