2777
2789
عنوان

کیا به بچشون شربت راسیپ دادند

68 بازدید | 9 پست

لطفا دوستانی که فقط به بچشون راسیپ دادند نظر بدند، 

دوستان امشب پسرم بردم دکتر، نه تنها وزن نگرفته بلکه کاهش وزن هم داشته و به شدت بی اشتها و بد فذاست، 

دکتر گفت شربت راسیپ بهش بده و سیپروهپتادین هیچ عوارضی نداره، 

میشه اگه کسی به بچش راسیپ داده تجربشو بکه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دادم اشتهاشو باز کرد اما چاق نشد

نمیخام چاق بشه، فقط غذا بخوره به اندازه که نیازش برطرف بشه، 

ببخشید این باز شدن اشتها ماندگار بود یا بعد از قطع شدن شربت به حالت اول برگشت؟؟ 

2805

دختر من به حدی نحیف و بدغذا بود ک حد نداشت. با راسیپ شرایطش از این رو ب اون رو شد

فقط خیلی خواب آور بود

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
دختر من به حدی نحیف و بدغذا بود ک حد نداشت. با راسیپ شرایطش از این رو ب اون رو شدفقط خیلی خواب آور ب ...

ببخشید چند شیشه دادید؟ بعد از قطع دارو باز هم اشتهاش خوب بود؟ 

نمیخام چاق بشه، فقط غذا بخوره به اندازه که نیازش برطرف بشه، ببخشید این باز شدن اشتها ماندگار بود یا ...

اره اشتهاشو زیاد کرد کلا الانم خودم دوبشقاب بهش یدم میخوره اما خودش وقتی میخوره با غذا بازی میکنه

اره اشتهاشو زیاد کرد کلا الانم خودم دوبشقاب بهش یدم میخوره اما خودش وقتی میخوره با غذا بازی میکنه

پس بهش بدم یک دوره، عصبی نشده بود؟ در طول روز خیلی نمیخابید؟؟