2777
2789
عنوان

کت کوتاه و شلوار تنگ جاری خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیو به روش بیاری؟!! اگه هرموقع به شما گیر داد وحرف زد، بگو شما نمیخاد نگران من باشی تمرکزت رو بزار ...

نه تا جمع میشیم رو میزنه به مادرشوهرم که دخترای خواهرات بد لباسن 

چرا باید آنقدر کوتاه و تنگ 

و جالبه همیشه خودش چه گرما و سرما تنگ‌و کوتاه میپوشه 

مادرشوهرم هم لال میشه

2805
نه تا جمع میشیم رو میزنه به مادرشوهرم که دخترای خواهرات بد لباسن چرا باید آنقدر کوتاه و تنگ و جالبه ...

خوب وقتی به دیگرون گیر میده یکی بهش بگه وقتی خودت اینجوری میپوشی چجوری به بقیه گیر میدی

دخترخاله و دختر دایی شوهرم رو هی زد توی سر مادرشوهرم

پس بهتره کسی میخاد بهش بگه مادرشوهرت باشه.

یاد یه ماجرایی افتادم،من خیلی رنگ و بی رنگ استفاده میکردم،

خواهرشوهرم جلو شوهرم برگشت گفت وای خدا من اصلا رنگ نمیکنم،و خوشم نمیاد،کار آدمای بیکار و پول خراب کن و خلاصه ....

منم بی محلی و نشنیدن کردم،تا اینکه چند هفته خونه مادرشوهرم دعوت شدیم. بعد دیدم موهاش زرد کرده،هیچی نگفتم تا شب ک همسرم برگشت،یهو جلو چشم همسرم گفتم ،فلانی موهات رنگ کردی؟؟؟؟ اونم با لبخندی گفت آره،منم بجا مبارک و این حرفا گفتم آخه همش میگفتی رنگ نمیکنی و اینجور و اونجور...یهو ب بهونه ای پاشد رفت اتاق و اون چند ساعت بیرون نیومد.

منم با خودم گفتم خوبت کردم تا حرف دهنت بفهمی

2810