2777
2789
عنوان

دوست دختر سابق داداشم هی هرچی مبشه بم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 111 پست
دانشجوی پزشکیه میگه بابام از اول راضی نبود الان ک جنازمم نمیزلرهپس الان مرگش چزع

بگو عزیزم، من نمی‌دونم بینتون چی گذشته اما اگه جای تو بودم یه کم غرورمو حفظ میکردم و اینقدر پیگیر نمی‌شدم...از طرفی بنده مخبر شما نیستم.‌.موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به ایشون چه ا تباطی داره دختره هی پیام میده راست میگه شاکیه به خود پسره حرف بزنه.داداشش نفهم عالمم ب ...

درسته این دختر دلش شکسته حداقل بعنوان یک همنوع باهاش درست صحبت کنه همین .کسی نگفته ایشون مقصره

2805
بگو عزیزم، من نمی‌دونم بینتون چی گذشته اما اگه جای تو بودم یه کم غرورمو حفظ میکردم و اینقدر پیگیر نم ...

نمبگ ک برم خبر بدم مبگ زنه انقد سواره داداشت شده نگرانشم هی میزم تو فکز

نمبگ ک برم خبر بدم مبگ زنه انقد سواره داداشت شده نگرانشم هی میزم تو فکز

بی خیال! ارتباطات رو با دختره قطع کن...داداشتم، نمیشه کاریش کرد دیگه بچه که نیست...یه کم به تعویق بندازید و همراهیش نکنید، حتا بحثم نکنید، خودش از سرش میفته

2810