2777
2789
عنوان

نمیتونم بخونم😭😭

97 بازدید | 14 پست

دفاعی نهم درس 

۳ نمیتونم بخونم تو مغزم نمیره😑

این هفته هر رور امتحان داشتيم امتحان ریاضیم دو روز دیگس وقت نکردم تمرین کنم نمیدونم چیکار کنم ظهرا خستم میخابم تا پا میشم شبه البته بازم خستم ولی بعضی وقتا حوصله خوندن ندارم مثل الان💔😵‍💫

دیگه به حوصله باید نگاه نکنی یادش بخیر منم همیشه از این دردسرا داشتم..

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دفاعی چیزی نیس واقعا اونقدم اهمیت ندارهیکم فکرتو ازاد کن بشین بخون کاش منم سالم بودم مینشستم درس میخ ...

چرا عزیزم مگه چی شده ؟ 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
دفاعی مهم نیست برام اما( معدلم)😵‍💫

خب دیگه اگه معدل مهمه پس دفاعی هم مهمه 😅 بشین بخون حوصلت هم کم کم میاد .. یا اگه خوابت میاد ۳ ساعت بخواب بلند شو بخون 

تاپیک اخریم گفتم🥲

الان میخونم گلم 

دفاعی چیزی نیس واقعا اونقدم اهمیت ندارهیکم فکرتو ازاد کن بشین بخون کاش منم سالم بودم مینشستم درس میخ ...

بنظرم گاهی باید صبور باشی 

حتا اگه طاقتم نداری!

نباید کفر بگی شاید یه صلاحی الان هست 

که الان خوب نیستی گاهی باید مدتی بدی رو تجربه کنی

تا بتونی بیشتر قدر روزای خوبتو بدونی❤️

میگذره من از مهر تا الان کلی درد داشتم کمر و سرمجز حال روحیم منم مستمرم خراب شد مال مهر و آبان آذر ج ...

خوشحالم که خوبی الان برا نهم خیلی خودتو اذیت نکن

ولی نمره های الانِ من ایندمو میسازه💔

2810