2777
2789
عنوان

چجوری به همکلاسیم بگم متاهلم

411 بازدید | 31 پست

بچه ها من متاهلم و نمیتونم بگم چ رشته ای و کدوم دانشگاه. حلقه هم دستمه ولی فک میکنم همکلاسیم ندیده چند وقته خیلی توجه می‌کنه و سلام علیک خاص می‌کنه متوجه شدم ی حسایی داره نمی‌خوام ادامه بده ولی خجالتم میکشم بگم متاهلم میترسم از اساس اشتباه فکر کرده باشم ضایع بشم یا کلا بگم دلش بشکنه چون بچه های کلاسمون خیلی افاده این و محل این همکلاسیم نمیزارن چجوری بفهمونم ؟دلم میسوزه براش

کاربری دست دو نفر👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا چیزی نگو جدی تر و سنگین تر رفتار کن و خیلی کوتاه جوابشو بده

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

کاری به ایشون که حلقه رو دیده یا ندیده ندارم ، الان با خودتون صحبت دارم ، شما که حلقه دستته و به یک فرد متعهدی ، باید بدون خجالت از شریک زندگیت بگی ، حتی اگر فقط یک حسه ، حتی اشتباه ، حتما چیزی هست که شما چیزی احساس میکنی ، جوری رفتار کن که متوجه بشه شما متاهلی قشنگم 

اگر مجرد بودم پسر خیلی خوبی بود حتما باهاش آشنا میشدم ولی الان متاهلم و یوقتایی میگم کاش مجرد بودم هی دارم صبر میکنم ک بگه بگم متاهلم ضایع نشم ولی ب دوستم ک میگفتم میگفت بگو ک علاقه شکل نگیره هم میگم نکنه قلقلک شیطونه ک دارم صبر میکنم

کاربری دست دو نفر👧
سنگین رفتار کنین میفهمه خودش

از بس سنگینم خوشش اومده نه با کس دوستم ن حرف میزنم تنهام کلا اونم تنهاهه میخواد مثلاً خودشو نزدیک کنه بیشتر دلم میسوزه بگم

کاربری دست دو نفر👧
اگر مجرد بودم پسر خیلی خوبی بود حتما باهاش آشنا میشدم ولی الان متاهلم و یوقتایی میگم کاش مجرد بودم ه ...

دیقن قلقلک شیطونه مستقیمم نگو چون اگ واقعا حسی هم داشته باشه تو بگی متاهلم برای اینکع ضایع نشه میگ افکار خودته پس با تلفن تو جگع با شوهرت حرف بزن چندبار ب بهونه های مختلف ببرش دانشگاه تا یمدتی اون ببرت و بیاردت اوکی میشه همچی

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810