2777
2789
اگ بجای شوهر یکم تحصیلی میکردیسوادت بالاتر میرفت وضع قرابت معناییت انقدر وخیفه که قابلیت اینکه متنو ...

واییی هنوزم درگیر شوهر کردن منی.. عجبا… من ۲۵ سالگی شوهر کردم این هزار بار…۲۵ سالگی  فکر نمیکنم زود باشه! البته شاید دخترای شما میترشن۴۰ ساله میشن بعد شوهر میکنن ک فکر میکنی۲۵ زوده

چون هیچ شهری۲۵‌سال رو زود نمیدونه

نمیگم دیره ولی زودم نیست دقیق ب موقع ب موقعس

خدارشکر تحصیلاتمو کردم تموم شد دیگ وقتش بود شوهرکنم ک شوهر برام عقده نشه همچون تو😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییی هنوزم درگیر شوهر کردن منی.. عجبا… من ۲۵ سالگی شوهر کردم این هزار بار…۲۵ سالگی فکر نمیکنم زود ...

خوبه عقده شوهر نداشتی و تو مجردی بکارتو به باد دادی

تو اگ داشتی چیکار میکردی....

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

خوبه عقده شوهر نداشتی و تو مجردی بکارتو به باد دادیتو اگ داشتی چیکار میکردی....

اره بخدا چشمت در بیاد بااین حال بهترین شوهرو کردم تو که ب باد ندادی هنوز نتونستی ی خر بعنوان شوهر برا خودت پیدا کنی😁😁😁🧿🧿🧿🧿🧿چشمت دراد

اره بخدا چشمت در بیاد بااین حال بهترین شوهرو کردم تو که ب باد ندادی هنوز نتونستی ی خر بعنوان شوهر بر ...

ما مثل تو ارزون نیستیم و به هرزگیمون افتخار نمیکنم 

هرزه مادرته عزیزم ریپ نزن

میدونی از نظر روانشناسی آدمایی که مثل تو دوره مجردی هرز پریدن و فاقد چهار چوب بودن بعد ازدواج شکاک میشن دقیقا مثل تو که یه شب نمیتونی شوهرتو تنها بذاری

هرزه مادرته عزیزم ریپ نزن

شوهرتم یکی بوده مثل خودت 🤣درو تخته خوب باهم جورید دوتا خراب به پست هم خوردید زگیلم که دارید😬

واکسن فراموش نشه ایدز در کمین است!