2777
2789
خودتم۲۱ سالته و تاپیکات داری جون میدی برا شوهر کردن😂😂الان نگی توم بچه شوهرکردی ک زور بهت داشت چون ...

من بی هنر و بی سواد نیستم 

درسمو خوندم دانشگاهمو قبول شدم  حقوقمو میگیرم مستقل شدم

الانم که خواستگارای جور واجور دارم روشون فکر هم میکنم😁

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگ مجرد بودی و اینکارارو میکردی خواستگارات بهتر از شوهرت میشد و یه مرد سطح بالاتر ازدواج میکردی

اصلا اینطور نیست تا سطح از نظر شما چی باشه شوهرم بیست و سومین خواستگارم بود از همه نوع داشتم 

وای تاپیکاش همش حسرت و فکر شوهره بعد ب این میگ خراب کردی🤣

اگ بجای شوهر یکم تحصیلی میکردی

سوادت بالاتر میرفت وضع قرابت معناییت انقدر وخیفه که قابلیت اینکه متنو درک کنی نداری

واسه همین میگم زود شوهر نکنه😁

من بی هنر و بی سواد نیستم درسمو خوندم دانشگاهمو قبول شدم حقوقمو میگیرم مستقل شدمالانم که خواستگارای ...

۲۱ سالته چ خوندی ک تمووومم شده و حقوقتم میگیری و مستقلم شدی😂والا من تا۲۳ سالگی دانشگام طول کشید

اصلا اینطور نیست تا سطح از نظر شما چی باشه شوهرم بیست و سومین خواستگارم بود از همه نوع داشتم

کاملا اینطوره بچه های دانشگاه ما تو دوره مجردی بهترین خواستگاری ک داشتن معلم بوده الان کمترینش معلمه

اینجا ی 17 ساله دوتا پسر داش 😑

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

۲۱ سالته چ خوندی ک تمووومم شده و حقوقتم میگیری و مستقلم شدی😂والا من تا۲۳ سالگی دانشگام طول کشید

دیگه این از دست و پاچلفتی تو بوده😂

اگ بجای شوهر یکم تحصیلی میکردیسوادت بالاتر میرفت وضع قرابت معناییت انقدر وخیفه که قابلیت اینکه متنو ...

احمق تو‌مگ‌منو میشناسی ک میگی نحصیل نکردم؟؟؟🤣

من ۲۵ شوهر کردم

بااینکه اصلا ب پوول و مستقل شدن نیاز نداشتم چ‌ون بابااام برام پول میزد خداروشکرررر‌ب کارکردن لازم نداشتم ولی خب تا۲۳ درس خوندم هرچند رشته زیاد خوبی نبود و حسابداری خوندم ولی خب خوندم

کاملا اینطوره بچه های دانشگاه ما تو دوره مجردی بهترین خواستگاری ک داشتن معلم بوده الان کمترینش معلمه

دیگه معلمی چیه که بهترین باشه آخه نه حقوق درست حسابی دارن نه چیزی حقوق کارگر ساده از معلمی بیشتره که حداقل یه مثال بهتر بزن😑

خوشبختی یه احساس درونیه...
احمق تو‌مگ‌منو میشناسی ک میگی نحصیل نکردم؟؟؟🤣من ۲۵ شوهر کردمبااینکه اصلا ب پوول و مستقل شدن نیاز ند ...

تو انقدر عقب مونده ای ک فک میکنی آدما فقط بخاطر پول کار میکنن ادامه نده از همین جملت همه چیز مشخص شد😂

2810