2777
2789
با توجه به تاپیک آخرت بهت میگم ربطی ندارد زندگی بقیع به تو گربه دستش به گوشت میرسه پیف پیف می‌کنه

اگه شوهر اون گوشت بد بوعویی که شما میگی چه بهتر ک رستم نرسه😁

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

شما فک میکنید...کسی که هنوز نمیتونه حساب بانکی به تنهایی باز کنه وقت ازدواجش نیس

شخص ۲۰ ساله نمیتونه حساب بانکی باز کنه؟مطمئنی شما؟

من منظورم از این ک زیر ۲۰ ازدواج کردن،سن ۱۹ سالگی بود...

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من صبر کن خودتو بشناسی از این سن عبور کنی بعد بچه بیار 

همسایه مون هم سن تو بود بچه آورد بچه داری اذیتش کرد خسته شد الان داره طلاق میگیره میگه بچه هم نمیخوام بچه جلوی خوشبختی آدمو میگیره

نمیگم خدای نکرده قصه ات اینجوری میشه اما قبل از بچه دار شدن خوب فکر کن آرزوهایی که ته دلت مونده رو دنبال کن بچه بیاری تمام و کمال تا چند سال همه چیزت میشه بچه بعدشم اون همیشه نی نی و بامزه نمیمونه بزرگتر میشه تربیت و توجه میخواد 

خیلی خوب بهش فکر کن بعد اقدام کن

یه جا نوشته بودی میخوای خیاطی راه بندازی

کارتو شروع کن بذار یکم جلو بره و پیشرفت کنه

بعدا چند سال دیگه بچه دار شو. اگه یه مقدار هم کارت روی غلطک افتاده باشه میتونی یکی دو نفر رو استخدام کنی که برات کار کنن و خودت مجبور نباشی وقت زیادی رو برای کار بذاری. اینطوری هم به بچه ات میرسی هم به کارت

توی این سایت درصد زیادی توی بچگی ازدواج کردن این چیزا براشون قفلهدوستان جدی میگم قصدم توهین نیست خون ...

یکی نوشته حلو میفتیم بچه دار میشیم زودتر😆😆😆😆

ارزدواج زیر ۲۰ یعنی گند زدن به کل زندگییه دختر هر چقد پیشرفت کنه خواستگاراشم سطح بالاتر میشن

رو چه منطقی اینو میگی همه چی به خود ادم بستگی داره من بعد از ازدواج رفتم پیش دانشگاهی خوندم کنکور دادم دانشگاه رفتم ولی سر کار دوست نداشتم برم کلاس خیاطی رفتم مدرک گرفتم شوهرمم همیشه حمایتم کرد بعد از ده سالم بچه دارشدیم 

شخص ۲۰ ساله نمیتونه حساب بانکی باز کنه؟مطمئنی شما؟من منظورم از این ک زیر ۲۰ ازدواج کردن،سن ۱۹ سالگی ...

تا قبل فارغ التحصیلی جا داره ...

تو از کجا میدونی خوشبخت میشه علم غیب داری؟

به حرفم دقت نکردی!!

نگفتم صد در صد خوشبخت میشن ک 

از طرف مقابلم که معتقد بود زیر ۲۰ بدبخت میشن،سوال کردم که از کجا میدونی بدبخت میشن از کجا اخه؟؟شایدم خوشبخت شدن

نگفتم قطعا....؟!

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

چه خبره آیندتو خراب نکن هر چند کردی

خودتم۲۱ سالته و تاپیکات داری جون میدی برا شوهر کردن😂😂

الان نگی توم بچه شوهرکردی ک زور بهت داشت چون من ۲۵ سالگی شوهر کردم و فعلنم بچه ندارم 

اینده اسی اصلا خراب نشده همه مث هم نیستن که شاید تو ی شوهر عقب مونده کنی ایندت خراب بشه

رو چه منطقی اینو میگی همه چی به خود ادم بستگی داره من بعد از ازدواج رفتم پیش دانشگاهی خوندم کنکور دا ...

خب اگ مجرد بودی و اینکارارو میکردی خواستگارات بهتر از شوهرت میشد و یه مرد سطح بالاتر ازدواج میکردی

2810