2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه حس شیشم بیاد بگه فردا چند شنبس🤪😏

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه راس میگی اینو بگوسه تا پرتقال داریم دو تا هم من بهت میدم، پس چند تا نارنگی داریم حالا

مرتیکه افغانی نجس چند سالته تازه به بلوغ رسیدی نه نره خر که بس نیست تو سایت زنونه اومدی وارد تاپیکایه سایت هم میشی و نظر هم میدی آخه نجس اینجا سایت زنونه است هر چقدر زن شرف داره به صدتایه تو تو خیلی بچه آیی که تازه بلوغ رسیدی و هرمونات بهم ریخته است منفجر شده آیی و یه جا باید خودتو بگنجونی احمق انگل اجتماع

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

نمیدونه .... بهش نگیاااا

چرا نمیدونه؟ یعنی نمیدونه عضو اینجا هستین؟

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
من عزیز خانومم، این از این.الان که اینجام خانومم خونه نیست.خب اگه اینو شانسی نگفتی بگو ببینم فردا سا ...

شاغلن؟ بچه هم دارین؟

من حس ششم قویه 

۲تا دختر دارین؟ شاید هم یه پسر شاید در آینده خواهید داشت اگر نداشته باشین

اول اسم خودتون و همسرتون هم  م هست 

مطمینم اول اسم خودتون م هست

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺

دیگه بگم....

استقلالی هم که هستین 😂

اسم دختر یا همسرتون با س شروع میشه؟