2777
2789
عنوان

مادرشوهر عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست

عزیزم خوبی دو طرفست 

معلومه شما هم از اول سر جنگ و دشمنی نزاشتی که ایشون بهتون لطف دارن، خدا برای هم حفظتون کنه 

بعضیا کلا مادر شوهر رو دشمن میدونن ومعتقدن نباید با خانواده همسر همکلام شد وفقط خودشون خوبن 

البته نمیشه اخلاق بد بعصی از مادر شوهرا رو هم ندید گرفت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا از ش نگذره

من زایمان کرده بودم زنگ زده بود شوهرم که اره سریع خودتو برسون برا بچه های خواهرت غذا ببر☹️

هیچ چقت حلالش نمیکنم فقط منتظرم سرازیرش کنن تو قبر اوف که چه حرفا دارم برم بالا سرش بگم نچ نچ نچ نچ

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
خدا نکشتت🤣🤣

والا ی مدت گیر داده بود ب فرشا جدیدا هم زنگ میزنه بخاری کوچیکه تو اتاق روشن نمیکنین ن گفتم چرا گفت میدونم‌که تو اتاق نمیخوابین بزارش برا من زن تو آفتاب لب بومی برو یه چارتا اعمال مثبت ببر تو مزار از ما بکش بیرون 

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
شوهرت نباید میرفت تا دیگه ازین درخواستی نده

مشکل همون شوهره 

عمه شوهرم میگفت تا قبل این ک شوهرت زن بگیره مادرشوهرت همیشه نفرینش میکرد میگفت زن بگیره از شرش خلاص شیم 

الان که زن گرفته مادرشوهرم و دختراش و جاریا شدن هووی زن بدبخت 

شوهره هم که هیهات

بگو شبا روشن میکنیم

جاسوس تو خونه اطلاعات و بی کم و کاست در اختیارش قرار میده 

کاش زمان قدیم بود میشد گردن جاسوسارو زد😂

والا ی مدت گیر داده بود ب فرشا جدیدا هم زنگ میزنه بخاری کوچیکه تو اتاق روشن نمیکنین ن گفتم چرا گفت م ...

پس وقتی اخلاقش دستت اومده میپرسه بخاری رو لازم دارین بگو بله. سعی کن کمتر اجازه فوضولی بهش بدی تا روش کم بشه

مرد فضضول از صدتا زن جادوگر خطرناکتره

دقیقا عین یه زنه از اون خاله زنکا منم هر اطلاعاتی دستم میاد اشتباه میگم که اشتباه منتقل کنه😂روشون سیاه شه