خانمامن متاهلم یه بچه ی شش ساله هم دارم،یه کبابی سرکوچمون هس مامشتریشیم،اکثراخودم میرم خریدمیکنم،سری قبل که رفتم کباب بخرم آقاهه که حدودا میخوره چهل داشته باشه بهم گفت من خیلی ازت خوشم اومده همش دارم بهت فکرمیکنم شمارتوبهم بده،منم گفتم نه وسریع اومدم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به شوهرم بگم خون به پا میشه عزیزم همه میفهمم آبروریزی میشه،بعدم این وقت شب من کجامیتونسم برم تنها
چی بگم
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞
به شوهرت بگو حس می کنم مرده یکم هیزه بد نگاه به زن ها می کنه دوست ندارم برم ،مستقیم نگو شماره داده دعوا میشه و حتی قتل ناموسی ،کارت هم خودش نکشیده به شما چه 😅
به شوهرت بگو حس می کنم مرده یکم هیزه بد نگاه به زن ها می کنه دوست ندارم برم ،مستقیم نگو شماره داده ...
نگفتم به شوهرم چیزی،رفتم مغازش گفتم مثل اینکه اون شب حساب نکردین گفت نیتم چیز دیگه ای بود توروخدا شمارم بگیر فدات میشم وازاین حرفا،گفتم لطفاسریع حساب کنید من برم،گفت خیلی جدی هستی ترسیدم دیگه،حساب کردواومدم