2777
2789

بتون گفتم تو تاپیک قبلم ک داداشم با ی دختر دوسال تو رابطه عمیق عشق بوده بعد سر ی دعوا با دختره کات کرد در عین ناباوری و بعد ی هفته سراغ ی زن تو محدوده سنی خودشه ولی طلاق گرفته ی دختر ۱۸ ساله و ی پسر ۱۳ سال داره خودشم ۳۴ داداشمم ۳۵ ولی داداشم مجرده .این دوس دختر سابق داداشم شوک شده بود خیلی پیگیر بود ک چی شد اینک اینهمه میگف عاشقتم از قضا ی رفیق داره تو محل اون زن بش راپورت میده ک اره داداشم خرج خونه زنه رو میده ماشینشو داده دست زنه وبچه هاس هزینه عمل بینبشو میده 

این دختره هم این خبرارو بم میگف منو هی ناراحت میکرد بش گفتم قصدت چیه گف هیچی حس میکنم از لج من اینکارو کرده میخام ببینم تا کجا میخا اینکارو کنه

دیشب دوباره پیام داد شما ک اول اتیشتون تند بود چراالان کاری نمیکنید از زنه میترسین یا داداشت خط ونشون کشیده .بنظرتون دانیال واقعا زنه رو دوست داره یا گیز افتاده چون اگه عاشقش باشه کاری از من برنمیاد

منم گفتم ما کاری ازدستمون برنیومد دوباره گف خب چرا

منم قاطی کردم گفتم بتو ربطی نداره زندگی ما بکش بیرون چی میخوای

اون فقط ی کلمه گف چقدر بی ادبین منم بلاکش کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

وقتی بلاک کردی چی بگیم

اونم بالاخره ۲ سال عمرشو گذاشته و ۹۹ درصد این زن ناگهانی و ازناکجا پیدا نشده یا از قبل بوده دوست دختره نفهمیده یا قبلا زیرنظر بوده  یا دیگه ۱ درصد نهایتا شانسی بوده به این سرعت

منم بجای شما بودم ابراز همدردی میکردم باهاش خیلی ناراحت شدم واسش، نصیحتش میکردم ازس میخاستم حتا داداشمم برگشت بهت تو برو دنبال زندگی خودت 

متاسفانه برادر بی وفا و نامردی دارین دیر یا زود اه اون دختر میگیرتش 

چقد دلم سوخت... 

معلومه حال روحی بدی داره ک هی میاد با شما صحبت کنه 

2810