2777
2789
عنوان

بچه ها این موضوع رو چکار کنم که با همکارم برم و برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 32 پست

باهاش برو راحت تره

الان بخوای سرویس بگیری تو محل رفت و آمد کنی میشه ماهی دوتومن

ولی از این به بعد کارتت رو خواست بگو نیاوردم خونه ست،یا تا خرید کرد باهاش بگو جای پول این ماهت

باهاش برو راحت ترهالان بخوای سرویس بگیری تو محل رفت و آمد کنی میشه ماهی دوتومنولی از این به بعد کارت ...

باشه ممنون 

آره واقعا . راه دور اذیت می کنه   اون هم تو این هواااا . منم سرمایی شدید با هد و کاپشن و صد تا چیز 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرعا اگه راضی نباشه باید پولش بدی حتی اگه خودشم نمیخواست پول بنزین باید کمک میکردی

نه راضی بود 

و اینکه منم برا بچه هاش خوراکی اینا میخریدم یه وقتا

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم