2777
2789

همطرم از کار بیکار شده مونده تو خونه. 

دختر اولم کلاس اوله پر از درس و کار و مشق و کاردستی و کوفت زهرمار‌ 

دختر کوچیکم بدغذا به شدتتتتت. خودمو بکشم صبح یه قلب چایی بخوره با دوتا تیکه نون خالی کوچیک در حد مورچه.

نهار هیچی شام اومدم بهش بدم گریه کرد اوق زد همون دوتا قاشق هم ک خورده بود بالا آورد. 

داستان هروزم اینه که همش بابد از غذا نخوردنش دیوونه و روانی بشم و فکر این که الان گشنه اس چی بهش بدم روانیم کرده. 

میرم تو آشپزخونه عزا میگیرم چی درست کنم بخوره . 

بخدا به مرز جنون رسیدم تمام بدنم میلرزه مغز و صورتم درد میکنه.  همش تو هول و اضطراب و استرس هستم‌ دختر بزرگم مشق شو که خیلیم زیاد هست بنویسه کامل کنه شام زود بخوره زود بخوابه صبح زود بلند بشه. صبحا بلا استثنا بالا میاره از شدت سرفه شدید. خلط گلو داره هیچی نمیتونه بخوره‌ .

خیلیم حواسش جمع نیست حواس پرتی میکنه موقع درس خوندن. کاراشو کامل انجام نمیده از بس بازیگوشه‌ .بخدا که کم آوردم.  شوهرمم تو خونه ور دلم‌ بهونه گیر . زود رنج ناراحت و غصه دار .‌‌‌...

چه شرایط سختی عزیزم

امیدوارم همسرتون زودی کار پیدا کنه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

حالم جقدر بده. هیچوقت انقدر بد نبودم‌ هیچوقت انقدر داغون نبودم‌ قشنگ خل دارم میشم.  انقدر امشب سر بچه هام داد زدم از گریه ترسیدن. دهن بچه کوچیکم به زور گرفتم غذا بریزم دهنش‌ که از شدت گریه بالا آورد. 

شوهرمم تکلیفش معلوم نیست.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم.انشاا زود همسرت بره سرکار‌دوباره.کلاس اولیا همه اینجورن.فقط‌تو اینجور‌نیستی.حرص دخترکوچکیت نخور گرسنش بشه‌مجبوره غذا بخوره.پسرمم‌اینجور بود دیگه اصرارش نکردم تاخودش از شدت گرسنگی‌گف‌غذا بده

حالم جقدر بده. هیچوقت انقدر بد نبودم‌ هیچوقت انقدر داغون نبودم‌ قشنگ خل دارم میشم. انقدر امشب سر بچ ...

ب زور غدا نده ولش کن‌گرسنش بشه‌مجبوره میشه‌میخوره.نمیتونه ک‌تااخرعمر‌غذانخوره

ب زور غدا نده ولش کن‌گرسنش بشه‌مجبوره میشه‌میخوره.نمیتونه ک‌تااخرعمر‌غذانخوره

ببین یعنی شده ۷ ساعت هیچی نخورده. آخه مگه میشه. ی آدم چقدر مگه میتونه تحمل کنه. دهنش قشنگ بو میده از گرسنگی

الان خیلی فشار زیادی روی شماستامیدوارم زود مشکلتون حل بشهمادر واقعااااا ۹۰ درصد مشکلات روی دوششه

ممنون عزیزم. تازه این وسط خودم پایان نامه دارم. باید بنویسم‌ اصلا خودمو فراموش کردم به کل

2810