2777
2789

چرم اصل که نیست درسته؟ دلم میخواد کیف چرم برند بخرم مثلا از چرم مشهد ولی اون مدلایی که من خوشم میاد حدود ۶تومنه☹چرمیران هم دیدم ولی ار کیفاش خوشم نیومد یه کیف خوشگل تو سایت بوفالوی سفید دیدم ۳تومن بود بنظرتون ارزش داره بخرم؟ با توجه به اینکه حقوق ثابتم حدود ۱۴تومنه ولی تا ۲۰تومن میرسه هر ماه

بوت چرم هم دلم میخواد بخرم ولی میدارم از حراج آخر فصل بخرم که ارزونتر دربیاد

دلم بارونی چرم هم میخواد تو آف ۱۰تومن میشه😬مامانم بدونه میخوام این همه پول به لباس و کیف بدم آتیشم میزنه همش میگه پس انداز کن یا اینکه جهاز بخر😐😐😐حالا خوبه اصلا خواستگار ندارم این چند وقت🤣

اگه چرم با کیفیت و قیمت مناسب میشناسید راهنماییم کنید ممنون🤗

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسیار با کیفیته من قبلا کیف و کفش اداری ازش میخریدم

مرسی عزیزم😍پس یه کیف خوشگل میخرم ازش

بوت خریدین تا حالا؟ برای خط شکستگی میپرسم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه بار میخری چندسال‌نو نو میمونه این خودش یه صرفه جویی به حساب میاد البته اگر دوست داری متنوع باشه به نظرم از برندای مثل برشکا و زارا هم میتونی قیمت مناسب با کیفیت خرید کنی یه سری های کپی ها هم هست که درجه یکه اونام خوبن

تو سایت باسلام هم گاه کن، چرم طبیعی قیمت ناسب تر یر می یاد.بعد هم هزینه کردن انقدر برای کیف که ی مدت ...

راستش دلم میخواد حضوری بخرم وقتی دارم انقد هزینه میکنم باید از نزدیک ببینم و اینکه دوست دارم برند باشه🥲برند ایرانی چون محصولات چرم ایرانی رو دوست دارم واقعا

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه بار میخری چندسال‌نو نو میمونه این خودش یه صرفه جویی به حساب میاد البته اگر دوست داری متنوع باشه ب ...

نه عزیزم تو این مورد حتما دلم میخواد از برندای ایرانی باشه محصولات چرمی ایرانی واقعا باکیفیته

آره خودمم نظر شمارو دارم ولی درباره بوفالوی سفید یکم دو دل هستم چون دوستم میگفت چرم صنعتیه البته

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

اون کیف رو چ مدت می خواهی استفاده کنی؟

تا زمانی که نو و تمیز بمونه من کیف های معمولی رو حداقل ۳سال استفاده میکنم هر سال یکی جدید میخرم ولی از قبلیا هم استفاده میکنم و چون ساده میخرم هیچ وقت از مد نمیوفتن

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘