2777
2789
عنوان

من تو دانشگاه هیچی ندارم

73 بازدید | 6 پست

دوسال پیش کنکور دادم حالا با شیوه ای تغییر رشته دادم ولی همه ریاضی فیزیکشون از من قوی تره و خب چون ۱۰۰ نفر ظرفیت رشته بوده از همه رنج رتبه داریم از ۱۰۰۰ تا منه ۵۵۰۰ از طرفی همه زبان انگلیسیشون خوبه از کامپیوتر سر در میارنو یکمی برنامه نویسی بلدن 

حس میکنم خیلی هیچیم نه درسم خوبه زبانم که داغونه کامپیوترم در حده روشن خاموش کردن 🫠 اصلا اعتماد بنفسم اومده پایین تو رشته قبلیم از همه سر تر بودم اومدم رنج رشتمو ببرم بالا رفت بالا ولی خودم اومدم پایین

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط برنامه نویسی میخوای یاد بگیری؟یا درسای خاصی هم مد نظرته؟

بیشتر زبانم ضعیفه و تصمیم دارم که برم کانون زبان ایران ثبت نام کنم ولی میخوام برایه ازمون تعیین سطحم آمادشم از طرفی زبانه دانشگاهمم هست که کتاب اکتیو ۲ رو درس میده 

تو کامپیوترم الگوریتم نویسی فعلا مشکل داشتم که امروز امتحانشو دادم و تموم شد مونده برنامه نویسی که فکر کنم یا پایتون درس میده یا سی پلاس

برایه ریاضی عمومی یکم یه کتاب میخوام برایه تمرین بیشتر 

بیشتر زبانم ضعیفه و تصمیم دارم که برم کانون زبان ایران ثبت نام کنم ولی میخوام برایه ازمون تعیین سطحم ...

برای ریاضی یک کتاب ۷۰۷ فرامرزی رو بگیر و دونه دونه مسئله هاشو حل کن،بالای ۱۷ میشی

اصلا سراغ رفرنس و توماس و آپوستل نرو

واسه پایتون هم دوره ذبیح الله ذبیحی خیلی خوبه

اگه اونم نبود برو سراغ دوره جادی

ترجیحتم این باشه با استادی بگیری که پایتون درس بده،c++ به شدت سخته

ولی کلا واسه c++ دوره شیرافکن تو فرادرس دوره خوبیه

دوره افشین بازرگانم خوبه

رایگانشونم تو تلگرام پیدا میشه الکی پول نده

زبانو ولی نمیدونم چون من انگلیسیو کلاس نرفتم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
برای ریاضی یک کتاب ۷۰۷ فرامرزی رو بگیر و دونه دونه مسئله هاشو حل کن،بالای ۱۷ میشیاصلا سراغ رفرنس و ت ...

خیلی ممنون لطف کردید❤️