من کادر بهداشتم،معمولا بچه های که واکسن میزنن یا تب میکنن میگیم اگر با استامینوفن کنترل نشد بروفن هم بدین شما همون دوز بروفن هر۶ساعت بده و یه قاشق غذاخوری سرصاف هم استامینوفن هر۴ساعت،ما اینو میگیم برای کنترل تب،ولی بازم طبق نظر دکتر عمل کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش برای دیکلوفناک ۵۰ بپرسی من بچم ۲سال و نیم که بود ی دکتر گفت نصف ۵۰ رو بزار یکی گفت ۵۰ رو کامل بزار ....بزار از استا که بهش دادی ۳ تا ۴ ساعت بگذره اگه کنترل نشد بعد براش بزار...یک سری از ویروسا با استا تب قطع نمیشه و دیکلوفناک فقط جوابه البته قبلش از داروخونه بپرس چقد براش بزاری
چقدر جواب داد برای بچه شما؟کامل یا نصفهقبلا از دکترش پرسیده بودم گفت کامل بذار فکر کنم این سری یادم ...
من ی بار براش ۵۰ کامل گذاشتم پسرم خیلی بدنش سست شد دیگه ترسیدم و استفاده نکردم اکثرا همون شیاف ۱۲۵ کامل میذاشتم تبش کنترل میشد چون شیاف استامینافن ضرری نداشت دکترش گفت همون ۱۲۵ رو حتی هر۶ ساعت میتونی بزاری براش که تب راحت کنترل بشه