2777
2789
عنوان

کیا باردار بودن و نمیدونستن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 55 پست
خیلی ها اینجور بوده . بچشون هم سالمتر از اونهایی که همه رعایتها رو کردن دنیا آمده . 🙄

بعضی ناشکر هستن یکی از همسایه هامون فهمید بارداره رفت چیز سنگین بلند کرد بچش افتاد دفعه دومم پول داد به یه ماما قرص گرفت سقط کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خاله من 

با هم رفتیم شهربازی کلی وسیله خطرناک سوار شدیم 🤣🤣

از طرفی چون می‌ترسید ما از تو وسیله ها بیفتیم بیرون ؛کنار می‌نشست و وزن ما هم افتاده بود روش 🤣🤣

فکر کنم ۲ ماهش بود (شایدم ۳ ماه)

بچه اش الان میره پیش دبستانی 🤣🤣

مامان من خونه بازسازی کردیم اسباب کشی کردیم مبل جابه جا کرد بو رنگ بهش رفت غش کرد افتاد رو سرامیک ول ...

مامانت چندسالش بود اون موقع؟ بعد غش فهمیدید باردار هست؟ چند ماهش بود؟

تو چند ماهگی فهمیدی

آزمایش دادم فهمیدم باردارم هفته ی بعدش رفتم صدای قلبش رو شنیدم یعنی هشت هفته 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اره واقعا فکر کن ۱۶ سال کللللللل دکترا و عملا و دارو هارو امتحان کردن هیچ راهی نبود ک امتحان نکرده ب ...

من کیست سینه داشتم دکتر نرفتم دوسال بعدش که سینه هام درد میکرد رفتم یهو دکتر گفت خوب شدی

مال من که شوهرم از روز بعد اقدام همش دور نوک سینه را معاینه میکرد، ببینه هاله دار شده یا نه، هفته بعد یه هاله کمرنگ را بهم نشون داد گفت حامله ای، مسخرش کردم فرداش بی بی چک زدم منفی شد، اما هفته بعد دیدم هاله پررنگ شد، گفت دیدی گفتم حامله ای

پسرم سه ماهم تموم شده بود که فهمیدم ،امپول زده بودم خیالم تخت بود که باردار نمیشم 😂

فکر کنم امپول بستگی داره مادر بزرگم میگه تو سن کم امپول زد کلن خشک کرد هیچوقتم باردار و پریود نشد ولی همش مریضه میگه بخاطر اینه امپول زده شاید اگه پریود میشد و میذاشت طبیعی یائسه بشه برای سلامتیش بهتر بود

2810