2777
2789
عنوان

پسرا اینجوری ازدواجی میشن بیایید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 82 پست
بعد وظیفه زن چیه ؟ آقا کار کنه خرجی بده آخر سر مهریه میلیاردی هم بده ، نده هم شوت میشه زندان چرا ؟ چ ...

نخیر چون زن وظیفشه تو سری بخور و بگه چشم هرچی اقا بگه 

ارث و حضانت و حق طلاقو هزارتا حق دیگم برا اقا باشه یه مهریه چوسکی قسطی هم نده چون حیف پرانسسعلی ب زحمت بیوفته

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نخیر چون زن وظیفشه تو سری بخور و بگه چشم هرچی اقا بگه ارث و حضانت و حق طلاقو هزارتا حق دیگم برا اقا ...

الان کمترین مهریه یک میلیارده اگه به یک میلیارد میگی چوسکی حرفی ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان کمترین مهریه یک میلیارده اگه به یک میلیارد میگی چوسکی حرفی ندارم

تاحالا دیدی یک میلیاردو کسی نقد بده؟؟؟

انقد زن بدبختو تحت فشار میزارن تاببخشه خیلیم بخوان لطف کنن بدن سالی یه سکه ک میشه ماهی ۲ میلیون اطلاعاتت خیلی پایینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
تاحالا دیدی یک میلیاردو کسی نقد بده؟؟؟انقد زن بدبختو تحت فشار میزارن تاببخشه خیلیم بخوان لطف کنن بدن ...

سالی یک سکه چطور حساب کردی ماهی 2 میلبون میشه ماهی 5 میلیون گذشته از این اونایی که الان بخاطر مهریه تو زندانن حتما از فضا اومدن 

اتفاقا هیچ موقع تو فضای مجازی حتی یک کلمه هم دروغ نگفتم قضاوت بی جا نکن

اگر واقعا تو اجتماع یودس میدونستی دیگه زندان بخاطر مهریه یرداشته شدع و مهریه شده سالی یدونه اونم اگر اقا لطف کنه اون ک میگی قدیما بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40